Abone Ol

Tom Cruise kızını terk mi etti?

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un, kızı Suri'yi 800 gündür görmediği, eline fırsat geçtiğinde bile bu konuda hiçbir girişimde bulunmadığı, kısacası minik Suri'ye terk ettiği iddiaları bir kez daha gündeme geldi..

Tom Cruise kızını terk mi etti?

The National Enquirer dergisinin ileri sürdüğüne göre 53 yaşındaki Cruise, 9 yaşına gelen kızı Suri'yi iki yıldan fazla bir süredir arayıp sormuyor. Artık onun hayatının bir parçası olmayı da reddediyor. İddialara göre, eski eşi Katie Holmes'tan boşandıktan sonra bir daha onunla hiç konuşmayan Cruise, aynı durumu kızı Suri için de sürdürmeye çalışıyor.

Daha önce bu konu hakkında "Ben bir aktörüm. Çalışma programımın yoğunluğu nedeniyle evimden uzakta kalıyorum. Bu yüzden de kızımı göremiyorum" diyen Cruise'un yine bir film çekimi için New York'ta bulunduğunda bile Suri'ye hiç vakit ayırmadığı öne sürülüyor. Bir tanığın In Touch dergisine anlattığına göre Cruise, geçen yıl Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmiiNn çekimleri sırasında New York'ta bulunuyordu. Kızı Suri, sadece birkaç blok uzakta olduğu halde aktör onu görmeye bile gitmedi.

Tom Cruise ve kızı Suri, en son 2012 yılında birlikte görüntülenmişti. Cruise'un bu davranışının nedeni üyesi olduğu Scientology tarikatının kurallarına bağlanıyor.

Cruise'un eski eşi Katie Holmes ise kızının her şeyiyle yakından ilgilenmeye çalışıyor. Ancak aileye yakın kaynaklara göre annesi ne yaparsa yapsın bu Suri'nin hayatında babasının eksikliğini dolduramıyor. Tom Cruis'ın sözcüsü ise tüm bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. Sözcü, aktörün kızıyla görüştüğünü ancak bunu gazetecilerin ve kamuoyunun gözü önünde yapmamaya özen gösterdiğini belirtti.