Abone Ol

TikTok'ta Sahte Ronaldo Hesabıyla Canlı Yayın Yapıp Dolandırdılar

TikTok'ta profil fotoğraflarına "mavi tik" ekleyerek yüz binlerce takipçiye ulaşan sahte Cristiano Ronaldo hesaplarından biri, Ronaldo'nun eski canlı yayın videolarıyla TikTok canlı yayını açıp bağış topladı.

TikTok'ta Sahte Ronaldo Hesabıyla Canlı Yayın Yapıp Dolandırdılar

Geçtiğimiz günlerde tüm sosyal medya platformlarında (Twitter, Facebook, Instagram) toplamda 500 milyon takipçiye ulaşan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, son yılların en hızlı popülerleşen sosyal medya platformu TikTok’ta ise resmi olarak bulunmuyor.

WebTekno'nun haberine göre CR7’nin henüz TikTok’a giriş yapmamış olmasını fırsat bilenler, Ronaldo adına sahte hesap açarak bağış topluyor. İnandırıcı olması için ise profil fotoğrafının yanına mavi tik koyuyorlar.

TikTok’taki sahte Cristiano Ronaldo hesaplarından bazıları, ünlü futbolcunun daha önce Instagram’da gerçekleştirmiş olduğu canlı yayınların videosuyla canlı yayın gerçekleştiriyorlar ve bu canlı yayınlar, binlerce Ronaldo hayranı tarafından izleniyor.

Dahası bazı CR7 hayranları, canlı yayının bir videodan ibaret olduğunu fark etmeyerek sahte Ronaldo hesaplarına bağışta bulunuyor.