Abone Ol

Televizyon Ekranlarının En Alfa Kadın Karakteri: Sühan Korludağ!

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Cesur ve Güzel dizisi rakiplerine fark atacak kadar güçlü, hayranlık uyandırıcı bir kadın karaktere sahip: Sühan Korludağ!

Televizyon Ekranlarının En Alfa Kadın Karakteri: Sühan Korludağ!

1. Kısa saçları, muazzam giyim tarzı ve baktığı yeri buz kestiren bakışları ile "bitch face" akımının Türkiye temsilcisi Sühan Korludağ...

2. O ne "şımarık zengin kızı", ne de "sınıf atlamaya çalışan fakir kız"... O tüm fabrikaların ve şirketin başında, başarılı bir iş kadını!

3. Karakter olarak da son derece güçlü ve bağımsız bir kadın. Kimseye ama kimseye ihtiyacı yok!

4. Hayatlarının odağına evlilik fikrini koyan kadın tiplemesine inat; Sühan evliliği bir "ödül" olarak gören biri değil... Aksine, evlilik teklifine gülüp, reddedebilecek kadar ne istediğini iyi biliyor!

5. "Kendini beğendirme" kaygısı yok... Özgüveni öyle yüksek ki; o beğenilmeyi ya da layık olmayı değil, çevresindekilerin kendisine layık olup olmadığını önemsiyor örneğin!

6. Yine de kendini merkeze koyan bir insan değil; dünyaya ve çevresine büyük bir merakla bakıyor. İnsanları tanımaya çalışıyor.

7. Sühan, güzelden anlayan, çapkın bir ablamız!

8. Fakat asla arzularının da kölesi olmuyor. Karşısındaki ona düzgün davranmadığı sürece, isterse dünyanın en yakışıklısı olsun, asla pas vermiyor.

9. Hemen hemen her kadın dizi karakterinde olan "kötü çocuk fetişi", Sühan'da yok. Sühan efendi, zeki, çalışkan çocuk seviyor.

10. Güçlü ve özgür bir kadın olması, duygusuz olduğu anlamına da gelmiyor. Duygusal biri; fakat asla duyguların mantığını yenmesine izin vermiyor.

11. Saf saf her şeye inanmak bir yana dursun; Sühan insanları çok iyi manipüle etmeyi biliyor.

12. Kıskançlıklar, kapana kısılmış hissetmeler vesaire gibi "günümüz ilişki problemleri" Sühan'a göre değil.

13. O pasif bir kurban değil; sevdiklerini koruyan, kollayan, gerçekleri ortaya çıkaran, aktif bir kadın...