Abone Ol

Tatlı İntikam 20. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Tatlı İntikam Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 20. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam son bölümde neler yaşandı? Büyük sürprizlerin yaşandığı Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

Tatlı İntikam 20. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Tatlı intikam 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahneler yaşanıyor. Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...


Tatlı İntikam bu hafta yine izleyicileri ekrana kilitleyecek.Bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak olan Tatlı İntikam'da Sinan, Pelin'e romantik bir sürpriz hazırlıyor!

D Production'in yaptığı, başrollerde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç ikilisinin olduğu romantik komedi dizisi Tatlı İntikam  20. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!

TATLI İNTİKAM 20. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM ÖZETİ

Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.