Abone Ol

"Tanrı göğüslerini kutsasın!" Canlı yayında silikonsuz göğüs muhabbeti!!!

The Reader filminde yer alan çıplak sahnelerden çok etkilendiğini belirten ABD televizyon sunucusu Oprah Winfrey, programına davet ettiği filmin başrol oyuncusu Kate Winslet'le 'silikonsuz göğüsleri' hakkında detaylı sohbet etti.

"Tanrı göğüslerini kutsasın!"  Canlı yayında silikonsuz göğüs...

Geçtiğimiz günlerde bu yıl 66. 'sı düzenlenen Altın Küre Ödül töreninde 'The Reader' filmiyle 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' ve 'Revolutionary Road' ile de 'en iyi kadın oyuncu' ödüllerini alan Kate Winslet, ABD'nin usta program sunucusu Oprah Winfrey'in konuğu oldu.

Programda Winfrey'in Kate'e övgü dolu sözleri, sunucunun samimiyetinden kaynaklanan bir rahatlıkla son noktaya ulaştı. Oprah, The Reader filminde çıplak sahneleriyle de konuşulan Kate'in silikonsuz göğüsleri için şu yorumu yaptı: "Tanrı göğüslerini kutsasın Kate!"

İngiliz aktrisi 'gerçek' göğüslerinden dolayı iltifat yağmuruna tutan sunucu, "İşin aslı onların gerçek olmasını seviyorum.Silikonsuz, yapay değil ve tamamen gerçek." açıklamasında bulundu.

Oprah sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü bütün göğüslü sahnelerde göğüsler gerçek bir göğsün yapması gerekenleri yapıyor."

Kate Winslet ise bu sözler karşısında şaşkınlığını gizleyemezken sunucuya çok teşekkür ettiğini söyledi.

"SİLİKONLAR SABİT, SENİNKİLER HAREKET EDİYOR"
The Reader filmindeki çıplak sahnelerden çok etkilendiğini belirten Oprah Winfrey, konuyu her defasında Kate'in göğüslerine getirerek oyuncuyu şaşırtmaya devam etti.

"Sırt üstü yattığın sırada göğüslerin birbirinden ayrı tarafta duruyor.Oysa silikon yaptırmış bir kadın olsa, o memeler dimdik duracaktı.Sen de bilirsin bunu.Bu çok sahte."

Seks sahnelerinde çok gerildiğini söyleyen Winslet'se yönetmen Stephen Daldry'nin kendisini sık sık rahatlatmaya çalıştığını belirtti.

"Eğer o sahnede rahat değilsem  yapmamın gerekli olmadığını söylüyordu.Bense 'Ben rahatım.Ne yapmam gerekiyor, ne öneriyorsun?" diye soruyordum"

Kendisinden 18 yaş genç bir aktörle kamera karşısına geçen ve sevişme sahnelerinde rol alan aktris, Altın Küre almanın mutluluğunu hala yaşadığını ve bunun gerçek olup olmadığını sorguladığından da bahsetti.



Gazeteport