Abone Ol

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı

Son dakika haberi.. Acun Ilıcalı, Zafer'in davranışlarının ada güvenliğini tehdit ettiği ve risk gördükleri için Zafer'in Survivor'dan diskalifiye edildiğini açıkladı. Survivor Semih bundan sonra Ünlüler takımında yaşanacak.

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Acun'dan açıklama

Survivor'da Zafer ve Semih diskalifiye mi oldu? günün en çok merak edilen sorusu oldu. Yapılan konseyde son karar verildi.

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da Semih ile Zafer kavgası ile ilgili acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı'nın bu akşam saat 20.00'da başlayacak Survivor'da son bölümde açıklama yapması bekleniyordu. Acun Ilıcalı Semih ile Zafer kavgasına dair son kararını verdi.

Zafer Survivor'dan diskalifiye oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen Yarışma programı Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü. Acil durum konseyi toplandı ve Survivor adasında Zafer'in adadan gönderilmesi kararı çıktı.

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı - Resim: 1Survivor'da Semih Öztürk, Gizem Memiç'e şehvetli dedi, ortalık karıştı - Survivor haberleri

Semih ve Zafer arasında en başından beri bir gerilim vardı. Bu gerilim küçük körüklemelerde hemen alev alıyordu ve birilerinin araya girmesi ile yatışıyordu.

Survivor'da Zafer'in diskalifiye olması diğer yarışmacıları şoke etti.

Zafer ve Semih'in durumu netlik kazandı. Acun Ilıcalı Survivor yeni bölüm konseyinde Semih ile kavga eden Zafer'in diskalifiye edildiğini açıkladı. Acun Ilıcalı  Zafer'in diskalifiye ediliş nedenini ada güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle açıkladı.

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı - Resim: 2Survivor’da Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu?

Acun Ilıcalı daha sonra Zafer ve Semih arasında yaşanan kavganın görüntülerini yayınlandı. Görüntülerde Zafer ve Semih arasında  şiddetli bir kavganın yaşandığı görüldü. Zafer'in, Semih'e küfür etmesi de görüntülere yansıdı.

Acun Ilıcalı daha sonra yaptığı açıklamada Survivor Semih'in Ünlüler takımında yarışacağını açıkladı.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI!

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı - Resim: 3Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili o soruya ilk kez yanıt verdi!

Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;

Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha alevlenmiş. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar. Tabi ki bu konuşulanlar tamamen tahminden ibaret, adada tam olarak ne yaşandığı bilinmese de bu akşam kavga görüntülerinin en azından bir kısmını izleyici ile paylaşılacaktır fikri hakim.

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı - Resim: 4Survivor 12 Nisan ada konseyi

Survivor 2016 son konseyde adada yaşanan tatsızlık nedeniyle dahil edilmeyen Survivor Semih ve Survivor Zafer konusu karara bağlanıyor...

Survivor son konseyde Acun Ilıcalı'nın dile getirdiği flaş gelişme ile ilgili karar ilk kez bu akşam açıklanacak. Survivor izleyenlerin merakla beklediği karar ile ilgili tüm detaylar acunn.com Survivor sayfasından takip edilebilecek.

Survivor'da Zafer diskalifiye edildi, Semih'e ne oldu? Acun kritik kararı açıkladı - Resim: 5Survivor'da Tuğba Özay, Nagihan Karadere'yi dedikodusunu yaparken bastı

Survivor'da geçtiğimiz haftanın eleneninin belli olacağı konsey öncesinde gönüllüler adasında istenmeyen gelişmeler yaşandı. Survivor Semih ile Survivor Zafer ile ilgili yaşananların ardından ikili Survivor'daki son konseye katılmadılar. Survivor 2016'da yaşananların ardından ilk kez olağanüstü konsey toplantısı düzenlendi. Bu akşam ekranlara gelecek olan konsey ile birlikte Survivor'da neler olacağını görebileceğiz.

Survivor geçen hafta konseyde neler yaşandı?

Survivor 2016'da ünlüler takımı kaybettikleri sembolün ardından eleme için konseye çıktı. Konseyde Survivor Tuğba Özay'ın Survivor SMS sıralamasında birinci olmasının ardından eleme adaylığından çıkması nedeniyle eleme adayları yeniden belirlendi. Bu gelişmenin ardından ise Survivor Nagihan, Survivor Yunus ve Survivor Mehmet aday olmuştu. Survivor SMS sonuçlarına göre rakiplerinden daha az oyu alan isim Survivor Mehmet olmuş ve Mehmet adaya veda etmişti.

Survivor konseye damga vuran gelişme!

Survivor 2016'da toplanılan son konseyde eleme kadar izleyenleri şaşırtan bir diğer gelişme de Survivor gönüllüler adasında yaşananlar oldu. Gönüllüler adasında Survivor konseyine gelinmeden kısa bir süre önce yaşanan tatsızlık sonrası Survivor Semih Öztürk ve Survivor Zafer Mete konseye katılmamış, konuyla ilgili açıklamayı da Acun Ilıcalı yapmıştı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, yaşananların konsey öncesinde olması nedeniyle değerlendirilme fırsatının oluşmadığına, görüntülerin detaylı incelenmesinin ardından bir karar alınacağına dikkat çekmiş ve olağanüstü konsey toplantısı olacağını belirtmişti.