Abone Ol

Survivor’da Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu?

Survivor 2016'da ada konseyinde ilginç olaylar yaşandı. Survivor'da herkes Atakan'ın sms birincisini olmasını beklerken şartlar bir anda değişti. Survivor'da kim elendi sorusu yanıtını buldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor’da Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu?

Survivor 2016’da gönüllüler takımında Semih Öztürk ile Zafer Mete kavga etti.

Semih ve Zafer Survivor’dan ihraç mı edilecek?

Survivor’da Salı günü yayınlanan bölümde çarpıcı olaylar ortaya çıktı. Gönüllüler adasında uzun süredir aralarında gerginlik olan Semih ve Zafer arasında kavga çıktı.

Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasdayken, hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu cevap buldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.

Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu.. Peki Survivor'da kim elendi?

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..

Acun Ilıcalı’nın ‘Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var’ diyerek duyurduğu bu gelişme sonrasında Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu sorusu akıllara geldi.

Acun Ilıcalı Survivor’ın son bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete arasında ‘keşke olmasaydı çok üzücü bir durum’ diyerek flaş bir gelişme olduğunu duyurdu.

Gelen haberler Semih ile Zafer’in kavga ettikleri yönünde. Acun Ilıcalı Semih Zafer görüntüleri izleyip yarın özel bir ada konseyi yapacak. Semih ve Zafer arasından biri Survivor’dan diskalifiye olabilir.

SEMİH ZAFER KAVGASI NEDİR? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

“Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorum da yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orada size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil" dedi.