Abone Ol

Survivor'da şok görüntü! Kimin elendiği belli oldu!

Survivor'da kim elendi sorusu bu kez erken yanıt buldu. Survivor 2016'da bu akşam kimin elendiği ortaya çıkacaktı ki Beyonce konseri işleri karıştırdı. Kazanan takımın gideceği ödül oyunu konser olunca, sosyal medyada fotoğraflar yayınlandı...

Survivor'da kim elenecek?

Survivor'da kim elendi sorusu bu kez erken yanıt buldu. Survivor 2016'da bu akşam kimin elendiği ortaya çıkacaktı ki Beyonce konseri işleri karıştırdı. Kazanan takımın gideceği ödül oyunu konser olunca, sosyal medyada fotoğraflar yayınlandı. Survivor'da bu görüntülerle birlikte kimin elendiği belli oldu. Daha önceki haftalarda da NBA maçı ödülünü kimin kazandığı belli olmuştu.

Survivor'da finale yaklaşılırken heyecan gittikçe arttı. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi ile Efecan eleme potasına adını yazdıran ikinci isim oldu. Survivor'ın ilk gününden itibaren çok yakın olan Efecan ve Serkay bu hafta eleme potasındaydı fakat gündeme gelen görüntüler yarışmada kimin elendiğini ortaya çıkardı

Survivor'da şok görüntü! Kimin elendiği belli oldu! - Resim: 1

Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşam ki dokunulmazlığın kaybedeni yine Gönüllüler takımı oldu.

Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu. Survivor’da yapılan son SMS oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs’taki büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

SURVİVOR'DA KİMİN ADI YAZILDI?

Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak SMS oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Takımda adı en çok yazılarak eleme potasına giren ilk isim Serkay oldu..

Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu hafta yapılacakolan Survivor eleme gecesi öncesi, Survivor'dan kim elendi sorusunun muhtemel cevabını belirleyecek dokunulmalık ve bireysel dokunulmazlık oyunlarını hangi takım ve kim kazandı?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan İbrahim değişen kurallar ile birlikte isim söyleyemiyor, ancak kendisini eleme potasından korumuş oluyor. Survivor'ın başından beri en iyi anlaşan iki yarışmacı olan Serkay ve Efecan durum böyle olunca birbirlerinin adını yazmak zorunda kaldı. Şimdi gözler yarın oynanacak dokunulmazlık oyununun sonucunda olacak. Eğer gönüllüler takımı oyunu kaybederse Serkay ve Efecan eleme potasında olacaklar..

Survivor 2016 yeni bölümünde heyecanlı dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın eleme adayları belirlendi? Peki Survivor 2016 yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

HÜRRİYET