Abone Ol

Survivor'da Nagihan Karadere'den şok itiraf: Yattara ismini Atakan yazdırdı

Survivor adasında İbrahim Yattara ismini eleme tahtasına yazdıran Nagihan Karadere olayın perde arkasını açıklayınca ada karıştı. Avatar Atakan'a yakın olan isimlerden ikisi isyan bayrağını çekti.

Nagihan'dan şok itiraf: Yattara'yı Atakan yazdırdı

Survivor adasında kişisel dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan Karadere fısıltıyla Ezgi ve Atakan'a bir isim söyledi. Nagihan'ın fısıldadığı isim 'kişisel dokunulmazlığı aldığı taktirde yazacağı' isimdi. Bu isim de Yunus Günçe'ydi.

HESAPLAR DEĞİŞTİ

Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplanınca hesaplar değişti. Nagihan Karadere'nin adını vermeyi düşündüğü ismi yani Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere de İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.

NAGİHAN KARADERE İTİRAF ETTİ

Survivor'da Nagihan Karadere'den şok itiraf: Yattara ismini Atakan yazdırdı - Resim: 1Survivor'da Nagihan Eda kavgası

Peki Nagihan neden isim değiştirdi Yattara adını niye verdi? Herkesi şaşırtan ada konseyinin perde arkası ortaya çıktı. Meğer Nagihan'dan Yattara adını vermesini Atakan istemiş. Bunun sebebi de son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesi.

"NEDEN KENDİ ADINI SÖYLETMEDİ"

Survivor'da Nagihan Karadere'den şok itiraf: Yattara ismini Atakan yazdırdı - Resim: 2Survivor 2016 Nagihan Karadere kimdir?

Ancak Atakan bu planını Yattara ve arkadaşları ile paylaşmadan uygulatınca kriz çıktı. Olayın perde arkasını Nagihan'dan öğrenen Yattara tepki koydu ve 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.