Abone Ol

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

TV8 yarışması Survivor'da dün akşam heyecan ve gerilim arttı. İşte adada yaşananlar!

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor dün akşam nefes kesen bir ödül oyununa sahne oldu. iki takımında kıyasıya yarıştığı ödül oyununda 4-4'e kadar gelen seri heyecan verdi. İşte dün akşam Survivor'da yaşananlar ve ödül oyununun detayları.

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir ödül oyunu gecesi yaşandı. Yarışmanın ilk başlarında iki takımda bir birine denk mücadele sergilerken ilerleyen etaplarda fark açıldı. Peki Survivor'da dün akşam ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ödül oyunundan detaylar

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde iki takım arasında adeta açlık oyunları oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam bol proteinle bir yemek için mücadele etti. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Dün akşam ödülü kazanan takım çıtır tavukla buluştu. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son an'a kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

Survivorda dün akşam ödül neydi İşte Survivor ödül oyununu kazanan takım

Sadin adaya veda etti

Gönüllüler takımının Survivor adasına sonradan dahil olan yarışmacısı Sadin Bakır, Survivor 2017'ye geçen hafta veda eden isim oldu. Survivor'daki vedanın ardınan şaşkınlığını gizleyemeyen Sadin, elenmeyi beklemediğini açıkladı ve okuduğu bir şiirle yarışmaya veda etti.

Berna gerilimi sürüyor

Oyun almasına rağmen huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle takım arkadaşlarının sıkça eleştirisine maruz kalan Berna, çoğu zaman kendini tartışmaların içinde buluyor. Takım arkadaşları tarafından en çok eleştirildiği konu ise Berna'dan bahsedilmeyen veya onla ilgili olmayan konularda Berna'nın yanlış anlayıp söze girmesi ve bir şekilde gerginlik çıkarması oluyor.

Ünlülerde coconut avı

Ünlüler adasında herkesin kendi yiyeceğini ayırmasını ardından adada tam anlamıyla coconut avı başladı. Herkes kendisine yaklaşık 10 adet coconut toplayınca bu durum tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Hatta coconut sayısının 30'u aşması bazı yarışmacıları şaşırttı. Ortak toplandığında kimsenin coconut bulamadığını söyleyen Sema, yiyeceklerin ayrılmasıyla birlikte biranda herkesin coconut'ları bulmaya başladığını imalı sözlerle dile getirdi

Serhat geri dönüyor

Serhat Akın geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 haftadır oyunlara dahil olamıyor ve bu konuda büyük sıkıntı çekiyordu. Serhat'ın sakatlığının bu hafta biraz düzeldiğini belirterek oynamak istediğiniz dile getirdi ve bu haftaki ödül oyununda sahalara geri dönüyor. (Hürriyet)