Abone Ol

Survivor'da büyük değişiklik: Semih Öztürk devam edebilecek mi?

Survivor'da dün gece nefes kesen bir konsey vardı. Survivor'da yapılan konseyde Acun Ilıcalı Semih Öztürk'ün durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Survivor'da büyük değişiklik! Semih elendi mi?

Ayrıca Survivor'da Kıbrıs finalleri öncesinde büyük değişiklik yapıldı. Survivor’da kalan 5 yarışmacı Kıbrıs’taki finale direk gitme hakkı kazandı. Survivor'da artık eleme yapılmayacak.

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Oyun sırasında aldığı darbeyle birlikte sol baş parmağında eklem kısmında kırık oluştuğunu söyleyen Semih “Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu.

Başkent Santo Domingo’da yapılan ameliyat iyi geçti. Ancak parmağımda doku zedelenmesi vardı ve fonksiyonel anlamda riski sıfıra indirmek için Houston’da sadece elle ilgilenen çok önemli tıp merkezine gittik. Dünyanın bu konuda en iyi doktorlarından biriyle görüştük. Kendisi ameliyatın başarılı olduğunu ve durumun iyiye gittiğini söyledi” dedi.

SURVİVOR FİNALİNİN NASIL YAPILACAĞINI ACUN AÇIKLADI!

Semih’in büyük finale günler kala yaşadığı sakatlığın ardından ise Survivor’da kurallar yeniden değişti. Acun Ilıcalı Survivor’da konseyde Semih Öztürk’ün durumunu ve Survivor finalinin nasıl yapılacağını açıkladı.

Survivor’da kalan 5 yarışmacı Semih, Nagihan, Atakan, Serkay ve Damla Kıbrıs’taki finale direk gitme hakkı kazandı ve finale kadar eleme olmayacak. İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları:

“Survivor’da finale bir adım kala ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Yaptığımız toplantılarda adil bir çözüm bulduk. Semih bundan sonra oyunlara katılamayacak. Eğer Semih dokunulmaz olur ve diğer 4 kişiden biri elense bu adil olmazdı. Aynı şekilde Semih’in dokunulmaz olmaması, yarışamayacak birisi için de adil olmazdı. Bu durumda tek bir çözüm vardı.

SURVİVOR'DA FİNALE 5 YARIŞMACI GİDİYOR

Survivor büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Hepiniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yapılacak büyük finale gidiyorsunuz. 5 yarışmacı gidiyor ama yarı final ve final oylamaları olacak. Ayrıca Kıbrıs finali öncesinde Semih’in katılamayacağı ve 4 yarışmacının 2 gün boyunca oynayacağı final oyunları yapılacak. Bu oyunlarda 1. olan yarışmacı Kıbrıs’ta son gün direkt olarak finale kalan iki isimden biri olacak. Oyunlarda 2. olan yarışmacı ise yarı finalde elemeye çıkmaya hak kazanacak.

Semih Öztürk ve oyunlarda 1. ve 2. olamayan diğer iki yarışmacı ise Kıbrıs’taki finallerin 1. gününde oylamaya çıkacak. O akşam sms oylamasında iki kişi elenecek. Kalan bir kişi ise diğer yarı finalistle ertesi gün elemeye çıkacak. 29 Haziran Çarşamba günü ise büyük final yapılacak. Survivor’da birinci olan yarışmacımız ise 500 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak”

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNDA BİR İLK!

Survivor ödül oyununda kızlar ve erkekler ilk kez birbirlerine karşı da mücadele ettiler. İlk oyun Nagihan ile Serkay arasında oynandı. Başabaş giden mücadelenin sonunda mutlu sona ulaşan isim Survivor Nagihan oldu. İkinci mücadele ise Damla ile Atakan arasında geçti bu mücadelenin de kazananı Atakan oldu. Oyuna 2 sayı avantaj sağlayarak başlayan ünlüler takımı gönüllüler takımı karşısında avantajını daha fazla koruyamadı ve skor 4-4'te eşitlendikten sonra geriye düştü.

Orlando'da film stüdyolarına seyehat ödüllü oyun iki kademeli olarak oynandı. İlk oyunu gönüllüler takımı 10-7 bitirdi. İkinci oyuna gönüllüler takımı 3-0 önde başladı. Bu avantajı iyi değerlendiren gönüllüler, ünlüler karşısında bu kez 10-5'lik galibiyet aldı.

SURVİVOR'DA GÖNÜLLÜLER UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ!

Kızlar ve erkeklerin ilk kez karşı karşıya geldikleri oyunun kazananı gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı Orlando'da rüya gibi bir ödülle buluştular. Universal film stüdyolarında Jessica Serfaty ile beraber rüya gibi bir gün geçirdiler.

SURVİVOR'DA ATAKAN'A MÜJDE!

Acun Ilıcalı, takımı NBA ödülü kazandığında sakatlığı nedeniyle hastanede olduğu için gidemeyen Avatar Atakan'a müjdeli haber verdi. NBA finalinin 6. maçına gitme şansı kazanan Atakan büyük sevinç yaşadı. Atakan bu sevinci yaşarken gönüllülerin de Orlando'ya gitmesi ile birlikte adada tek başına kalacak olan Nagihan büyük üzüntü yaşadı.

hürriyet