Abone Ol

Survivor yarışması bu akşam yayınlanacak mı? Survivor'ın tarihi değişti

Survivor yarışması bu akşam final yapacaktı fakat ülkede yaşanan gelişmeler ile Survivor 2016'nın final tarihi değişti. Dün akşam oldukça hareketli başlayan ve keyifli anlara sahne olan programda, İstanbul'dan gelen haber ile herkes kahroldu.

Survivor yarışması bu akşam yayınlanacak mı?

Survivor'da bu akşam final akşamı olması planlanıyordu fakat ülkede yaşanan gelişmelerden sonra açıklama yapıldı. Survivor'da dün akşam yarı final akşamı yaşanmış. Acun Ilıcalı programın sonuna doğru saldırı haberini alıp Survivor'ı normal saatinden erken sonlandırmıştı. Survivor 2016 finalinin bu akşam yapılması planlanıyordu. TV 8 kanalından yapılan açıklamada Survivor yarışmasının final tarihinin değiştirildiği açıklandı.

Survivor yarı final akşamında heyecanlı ve bol tartışmalı bir gece geçiyordu ki İstanbul'dan gelen haber o hareketli ortamı derin bir sessizliğe dönüştürdü. Survivor'da dün akşam Atakan ve Damla SMS oylarından gelen sonuca göre final koltuğuna oturacaktı. Acun Ilıcalı reklam dönüşünde acı haberin açıklamasını yaptı ve yarışmacılara dönüp programı kısa keseceklerini bildirdi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte dün akşam Survivor'da yaşananlar

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında flaş bir açıklama yaptı:

Survivor yarışması bu akşam yayınlanacak mı? Survivor'ın tarihi değişti - Resim: 1Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı!

Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz dedi.

Survivor 2016  yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu

Survivor yarışması bu akşam yayınlanacak mı? Survivor'ın tarihi değişti - Resim: 2Serkay Tütüncü'nün sevgilisi Cansu kim?

SURVİVOR FİNALİNİN TARİHİ DEĞİŞTİ

Önceden belirlenen takvimde bu akşam Survivıor Final akşamı olacaktı. Fakat Acun Ilıcalı'nın dün akşamki tepksi ve üzüntülü görüntüsünden sonra, sosyal medyada Ilıcalı'nın Survivor finalini iptal edeceği konuşuluyordu. Ve beklenen açıklama geldi. Acunn Medya'dan yapılan açıklamaya göre bu akşam yapılması gereken Survivor Finali 30 Haziran Perşembe gününe alındı.

hürriyet