Abone Ol

Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı!

Survivor yarışmacısı Atakan Çağan Arslan'ın annesi ve kardeşi Asu Arslan sırrı aydınlandı. Atakan'ın annesiyle kardeşinin görüntüleri çıktı.

Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı!

Survivor 2016'da iz bırakan Yarışmacılardan olan Avatar Atakan'ın ailesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Atakan'ın annesi ve kız kardeşi Asu Arslan'ın fotoğrafları ortaya çıktı.

Survivor yarışmacısı olan Atakan Arslan'ı kamuoyu Avatar Atakan lakabıyla tanıdı. Atakan'ın ailesi ise merak konusuydu. İletişim ödülünü kazandığında sadece babasıyla görüşmüştü. Annesinin adını yarışma boyunca anmamış olması da merakı daha da artırdı.

Son tahmin ödülünde de Atakan kendisini babaannesi ile dedesinin büyüttüğünü söyleyip onlar için hediye kazanmak istemişti. Peki Atakan'ın niye babaanne ve dedesiyle büyüdü. Annesine ne oldu?

Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı! - Resim: 1Avatar Atakan aslında kimdir?

AVATAR ATAKAN'IN ANNESİ
Avatar Atakan'ın annesiyle ilgili sır sonunda aydınlandı. Meğer Atakan'ın annesiyle babası küçük yaşta boşanmışlar. Atakan'ın velayetini babası, kardeşininkini de annesi almış.

Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi ortaya çıktı! - Resim: 2

KARDEŞİ VE ANNESİNİN FOTOĞRAFI

Bu karedekiler Atakan'ın ayrı büyüdüğü annesi ve kız kardeşi Asu Arslan. Atakan yıllar sonra kardeşi ile yeniden görüşmeye başlamış. Ancak annesi ile iletişimi yok.

Atakan'ın kardeşi Asu Arslan ile olan fotoğrafları da ortaya çıktı. Abi kardeş yakın bir ilişki sürdürüyor. (Vatan)