Abone Ol

Survivor sosyal medyanın zirvesinde

11 – 13 Mart 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede “Survivor 2016”programı yer aldı.

Survivor sosyal medyanın zirvesinde

Survivor 2016, dün akşamki yarışma programında Gönüllüler dokunulmazlık ödülünü kazanan takım olurken, elemeye çıkan ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlık kolyesini takan isim Tuğba olurken, Gönüllüler takımında olan gerginlik Semih’in destekçileri tarafından büyük tepki aldı. Programında 49,72 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Güneşin Kızları, dizinin son bölümünde Ali’nin Selin’i iyi yapabilmek için gösterdiği çaba sosyal medyada iletilere yansıdı. Güneş’e yapılan bu kötülüğün Sevilay olduğunu öğrenen Haluk olurken, Güneş'in uyanma umudu sosyal medya takipçileri arasında büyük ses getir. Dizi, 26,82 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Kiralık Aşk, dizinin son bölümünde Defne’nin Neriman’a borcunu kapaması ve Ömer ile bir engelinin kalmaması sosyal medyada büyük ilgi görürken, Fikret Gallo’nunCherie için çalışmayı kabul etmesiÖmer’in Gallo’ya düşman olmasına neden olur. Ömer’in İplikçi ailesine evlilik kararını söylemesi ses getirirken, Yasemin’in Koriş’i ikna etme çabaları mizahi yorumlara neden oldu. Dizi, 25,45 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 3. yapım oldu.

En çok konuşulan 4. yapım Filinta oldu. Dizinin bu haftaki bölümünde Bıçak Ali sahneleri çok konuşulurken, dizi #AbdülHamidiAnlamakhashtag’i ile izleyiciler tarafından paylaşımlar görülmektedir.  Dizi 16,39 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Fenerbahçe – Kayseri spor maçı yorum ve taraftarların destek iletileri konuşuldu. Fenerbahçe 1-0 galip ayrıldığı maç 11,81 Somera Rating ile en çok konuşulan en çok konuşulan 5. program oldu.

Survivor sosyal medyanın zirvesinde - Resim: 1