Abone Ol

Survivor kızlarının bikinili deniz keyfi!

MEDYAFARESİ ÖZEL VİDEO Survivor'da ünlüler kazanmanın keyfini yaşarken, gönüllüler kaybetmenin acısını denizden çıkartıyor.

Survivor kızlarının bikinili deniz keyfi!

SURVİVOR KIZLARI DENİZ KEYFİ YAPTI! İŞTE O ANLAR -FOTO GALERİ-

Survivor Ünlüler gönüllüler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada Ünlüler kazandıkça keyiflenirken, Gönüllüler denize girerek kaybetmenin acısını çıkartmaya çalışıyor. Kaybettikçe sinirlerin gerildiği Gönüllüler adasında kavgalar da artmaya başlıyor. Duygu’nun gruptan ayrı hareket etmesi ve sürekli ters cevaplar vermesi gönüllülerin motivasyonunu da düşürüyor. Sürekli Bozok’la yaptığı tartışmalarla gündeme gelen Duygu bu seferde  Mustafa ile tartışma yaşadı. Sinirlenen Mustafa kameralar önünde Duygu’nun üstüne yürüdü. Yerli Adriana olarak bilinen Survivor’ın güzel yarışmacısı Fatmagül Fakı da tartışmalardan gerildi ve ağlamaya başladı. Sürekli gerilen adada yarışmacılar eğlenmeyi de ihmal etmedi. Güzel yarışmacılar açlıkla mücadele etse de güneş ve denizin tadını da çıkartmayı ihmal etmiyor.

FATMAGÜL FAKI’DAN DENİZ KEYFİ! İŞTE O FOTOĞRAFLAR! FOTO GALERİ

Ünlüler adasında ise her şey güzel görünse de tartışmalar başladı. Yarışmaları kazanan ve iyi bir ekip ruhu veren Ünlüler kazandıkları ödüllerle balık tutarak aç kalmaktan kurtuluyorlar.. Anlaşmazlıkların yaşandığı adada herkes sakin olmaya çalışsa da bu tartışmalar Gönüllüler’e de teselli oluyor.

ADADA MUSTAFA VE DUYGU BİRBİRİNE GİRDİ -VİDEO-

DOKUNMAYIN ÜNLÜLERE VİDEO

ÜNLÜLER DOKUNULMAZLIĞI BÖYLE KAZANDI FOTO GALERİ

DUYGU ÇETİNKAYA’NIN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

SURVIVOR 2013 FOTO GALERİ

GÖNÜLLÜLERİ GÖRMEK İÇİNTIKLAYIN

GÜL FAKI’NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Yerli Adriana Lima gözyaşlarına boğuldu!.. FOTO GALERİ

İŞTE BOZOK VE DUYGU’NUN O TARTIŞMASI! VİDEO