Abone Ol

Survivor Ebru Öztürk'ten yarışmacılara şok sözler

Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ebru Öztürk oldu. Ebru Öztürk adaya vedasında bombaladı ve Nagihan Karadere, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül hakkında bomba ifşaatlarda bulundu.

Survivor Ebru Öztürk'ten yarışmacılara şok sözler

Survivor 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre adadan elenen isim olan Ebru Öztürk vedasında bombaladı. Survivor ünlüler takımı hakkında müthiş ifşaatlarda bulunan Ebru Öztürk, Avatar Atakan birinci çıkınca kimlerin nasıl korktuğunu anlattı.

Ebru Öztürk'ün elenmesinin hemen ardından ünlüler adasında bir yanda hüzün diğer yanda sevinç vardı. Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi adada hayli üzgündü. Tuğba Özay ve Nagihan Karadere ise Ebru'nun elenmesiyle hayli rahatlamışlardı.

Survivor Ebru Öztürk'ten yarışmacılara şok sözler - Resim: 1Ebru Öztürk Survivor 2016'da! Ebru Öztürk kimdir?

EBRU ÖZTÜRK'TEN SURVİVOR ÜNLÜLER İFŞASI

Adadan elenen Ebru Öztürk ise vedası sırasında ünlüler hakkında herşeyi bir bir saydı döktü. İşte isim isim anlattıkları;

EBRU İSTEDİ NAGİHAN YAZDI

Ada konseyinde isminin çıkmasının kesin sebebi Nagehan'ın beni adadan göndermek istemesiydi. Son güne kadar büyük bir kulis döndüğünü düşünmüyorum. Çünkü ben adaki çoğunlukla iyi geçiniyordum. Son gün Eda'nın attığı adımla benim adım yazıldı.

SURVİVOR SMS SIRALAMASINDA ATAKAN BİRİNCİ ÇIKINCA NELER OLDU?

-"Avatar Atakan birinci çıkınca tutumlar değişti. Nagihan acayip korktu. İsminin potaya girme ihtimalini görünce adayı birbirine kattı. Atakan'dan çekiniyorlar. Tuğba o kadar hakaret ve laflarına rağmen Atakan'a yaklaşmaya sohbet etmeye çalışıyor. Yılmaz Bey de öyle. Ama Atakan bunlara kanmıyor.

Survivor Ebru Öztürk'ten yarışmacılara şok sözler - Resim: 2Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı

SURVİVOR ÜNLÜLERDE KİM ELENMELİYDİ?

-Ünlüler adasında benden önce veda edecek kisimler vardı. bunlardan biri Tuğba diğeri Eda'ydı. Çünkü performansları çok düşüktü ve adayı da birbirine katan isimlerdi. Benden sonra ya eda ya tuğba olur diye düşünüyorum.

Ebru Öztürk ünlüler takımında yer alan isimler hakkında da samimi bir şekilde düşüncelerini paylaştı. İşte takım arkadaşları hakkındaki kanaatleri; AVATAR ATAKAN : Benim favorim Atakan... Atakan çok dürüst bir çocuk. Herşeyi herkesin yüzüne söyleyen bir çocuk. Bir çok şeyini benimle paylaştı.

NAGİHAN KARADERE: Nagihan'ın finali göreceğini zannetmiyorum. Üslubunu ve mizacını değiştirirse belki... Ancak onun dışında bu tavırlarla zor.

YILMAZ MORGÜL VE TUĞBA ÖZAY: Kendilerine göre iyi bir taktik uyguladıklarını düşünüyorlar ama akıllıca davranmıyorlar. Yılmaz iki tarafa da oynuyor. Onun amacı adada ne kadar çok kalırsam benim için o kadar iyi taktiği.

EZGİ: Ezgi çok ağladı arkamdan. Ben ayrıldıktan sonra yanlış kişilerle ilişki kuracağını düşünmüyorum. Ezgi sınırları benden daha sert olan biri karakterli duruşunu sürdürecektir.

YATTARA : Yattara çok akıllı bir adam. Nerde durması gerektiğini biliyor. Yattara adada en sevilen insanlardan biri asla ikili oynamıyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI SIRALAMASI NASILDI?

Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtı 8 Mart 2016 gecesinde Ebru Öztürk olmuştu. Peki SMS sıralaması nasıldı ünlüler takımında kim kaçıncı sırada yer alıyor;