Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı

Survivor'ın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı. 8 Mart Salı akşamı elenen ismi açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın artık 5 gün ekrana geleceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, TV8'i tek başına reytinglerin en tepesinde tutan programı Survivor ile ilgili flaş bir karar aldı. 8 Mart Salı akşamı ekrana gelen bölümde yarışmaya veda edecek ismi açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor severleri sevindirecek bir haber verdi. Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı olmak üzere hafta dört gün takipçileriyle buluşan Survivor artık cuma günleri de yayınlanacak. Yani Survivor artık haftada 5 gün ekranda olacak.

Acun Ilıcalı'nın senelerdir başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren programı Survivor ekrana geldiği 4 günde reyting listesinin en tepesini süslüyor. Ancak Survivor 2016'ının Cuma günü de yayınlanacak olmasıyla birlikte Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk ile arasında rekabet başlayacak. İzlenme rekorları kıran iki yapım arasında bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı - Resim: 1Survivor'da Seda fena düştü!

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor kararı - Resim: 2Survivor sosyal medyada ezip geçti