Abone Ol

Survivor sosyal medyada ezip geçti

8 Mart 2016 Salı sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Survivor 2016 yer aldı.

Survivor sosyal medyada ezip geçti

Survivor 2016’da Ünlüler takımından Atakan’ın performansı beğenilmeye devam ederken, Gönüllüler takımı Semih’in fanları tarafından destek iletileri ile ses getirdi. Ünlüler takımının elemeye çıkarttığı isimler arasında adaya veda eden isim Ebru oldu. Program 26,26 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

En çok konuşulan 2. Yapım Yunus Emre oldu. Dizi takipçileri tarafından beğenilerek izlenirken, dizinin hashtag’i #BenDeme ile izleyenlerin yorum ve görüşlerinin Twitter’da paylaşıldı. Dizi 9,81 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dizide Meryem’in oynadığı sahneler beğenilerek izlenirken, Ünal’ın bomba sahnesi izleyenler tarafından sosyal medyada ses getirdi. Dizi 7,82 Somera Rating ile sosyal medyada en çok 3. yapım oldu.

En çok konuşulan 4. Yapım Hayat Şarkısı oldu. Dizi dün akşamki bölümünde Hülya ve Kerim’in arasında yaşananlar çok konuşulurken, dizinin son sahnesi büyük ses getirdi. Dizi 7.33  Somera Rating alarak sosyal medyada 4. oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program etiketi #değermi’di. Ülkenin geleceğiyle ilgili önerilerin Twitter’da paylaşıldığı program 5,50 Somera Rating ile en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Survivor sosyal medyada ezip geçti - Resim: 1