Abone Ol

Survivor Berna Öztürk elenecek mi? Berna Öztürk kimdir?

Survivor'da ünlüler takımında yarışan Berna Öztürk, izleyicilerin bu hafta oldukça dikkatini çekmeyi başardı.

Survivor Berna Öztürk kimdir?

Survivor Berna, ada hayatındaki yaşamıyla ve arkadaşlarıyla arasında olan polemiklerle oldukça ön plana çıkmayı başardı. Bu hafta survivor'da eleme konseyinde adı yazılan Berna Öztürk, takım içinde kendisinin satıldığını düşünmeye başladı. Özel hayatında DJ'lik yapan Berna Öztürk, bu akşam survivor'da yaşanacak elemeyle kaderini tahin edecek.
Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Berna Öztürk, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Berna Öztürk'ün ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Son haftalarda gösterdiği performans düşüklüğüyle eleştiri oklarını üzerine çeken Berna Öztürk, arkadaşları tarafından bu hafta eleme potasına sokuldu.

Survivor Berna Öztürk, takım içerisindeki duruşu ve ada yaşantısındaki tavırlarıyla karakterini merak ettiriyor. Son haftalarda performans düşüklüğü sebebiyle arkadaşları tarafından sıklıkla eleştirilen Survivor Berna Öztürk, son oyunda kötü bir performans sergileyince, eleme potasına girmekten kaçamadı. İşte, yarışmacının ada genelinde almış olduğu performans sıralaması

Takımı için çıktığı 38 mücadelenin 18'ini kazanan ve 20'sini kaybeden Berna, 0.95'lik performans sıralaması ile kendi takımı içerisinde ilk 5'te yer alıyor.

28 Nisan 1983'de İstanbul'da dünyaya gelen Berna Öztürk, F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan yarışmacı, İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilmekte ve birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Hürriyet