Abone Ol

Survivor Barış'a Furkan Kızılay'dan Destek: Saçma Sapan Şeyler

Survivor All Star'da Nisa'nın Barış'ı şiddet uygulamakla suçlamasının ardından Çocuklar Duymasın dizisindeki Havuç karakteri ile ünlenen Furkan Kızılay bir paylaşım yaptı.

Survivor Barış'a Furkan Kızılay'dan Destek: Saçma Sapan Şeyler

Survivor Barış'ın oyunu kaybettikleri için gözyaşlarına boğulan Yağmur ve Sude'nin yanına giderek tesellide bulunması eski aşkı Nisa Bölükbaşı'yı çıldırttı. Nisa Bölükbaşı, "Çıldıracağım. Barış, kadınları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor" ifadelerini kullanınca gündeme bomba gibi düştü.

Barış Murat Yağcı ise ada konseyinde bu sözlere yanıt verdi. Barış açıklamasında "Ben her şeye saygı duyuyorum. Benim kadınları ağlattığımı ya da dövdüğümü neye dayanarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Gerçekten benimle alakalı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Mümkünse beni görmemeye çalışsın. Çünkü ben öyle yapıyorum" diye devam etti.

DESTEK MESAJI

Survivor Barış'ın gündem olmasının ardından eski yarışmacılardan Çocuklar Duymasın Havuç olarak ünlenen Furkan Kızılay da bir paylaşım yaptı. Barış Murat Yağcı'yı destekleyen Kızılay paylaşımında "Biz seni biliyoruz kardeşim takma kafana. Saçma sapan Survivor ile ilgili olmayan konuşmalar bunlar" dedi.

Survivor Barış'a Furkan Kızılay'dan Destek: Saçma Sapan Şeyler - Resim: 1