Abone Ol

Survivor birincisi kim oldu? Survivor 2018 şampiyonu kim oldu, ödülü kim kazandı?

Survivor'ın birincisi bu gece ilan edildi. 140 gün süren yarışmada bu gece bir isim şampiyonluğu göğüsledi ve büyük ödüllerin sahibi oldu.

Survivor birincisi kim oldu? Survivor 2018 şampiyonu kim oldu?

Survivor'da bu akşam yapılacak büyük final öncesinde heyecan tavan yapmıştı. Yarışmanın sonuna gelinen günde finale kalan isimler heyecan yaratmıştı. Yarı final koltuğunda oturan Adem, Damla, Nagihan ve Turabi'den kimlerin finale kalacağı merakla bekleniyordu.

Burada Aden ve Nagihan finale yükselen isimler olmuştu. Survivor'da dörtlü finalde ise şampiyonluk hayallerine veda eden ilk isim Hilmi Cem İntepe olurken ikinci isim ise Anıl Berk Baki olmuştu, Finale kalan Adem ile Nagihan arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken finalde şampiyon olan yarışmacı Adem Kılıçcı oldu.

Final gecesine 4 kişi gelen yarışmacılardan biri yapılan elemeyle Survivor'a ve şampiyonluk hayallerine veda etti. Survivor'da şampiyonluk hayallerine veda eden ilk isim kim oldu.

FİNALDE ELENEN İLK İSİM OLDU

Survivor 2018'de yapılan halk oylamasıyla beraber son 3'e kalamayan ve elenen isim Hilmicem oldu. Böylelikle Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan son 3'te yer alan isimler oldu.

FİNALE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU!

Survivor finalinde yapılan ilk eleme sonrasında Hilmicem şampiyonluğa veda etti. Yapılan ilk elemenin ardından bir SMS oylaması daha gerçekleşti ve Survivor'da şampiyonluk hayallerine veda eden ikinci isim belli oldu. Survivor'da şampiyonluğa veda eden diğer isim Anıl Berk Baki oldu. Böylelikle Survivor'da finale kalan 2 isim Nagihan ve Adem oldu.

Yarı final koltuğunda oturan Adem, Nagihan, Damla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıkmış Damla ve Turabi sonuçlara göre elenmişti.

Dominik'te geçtiğimiz günlerde oynanan oyunlar ile direk finale kalan iki yarışmacı belli olmuştu. İlk oyunun kazananı Hilmicem İntepe ve ikinci oyunun kazananı Anıl Berk Baki doğrudan final koltuklarından ikisinin sahipleri olmuşlardı.

Finale çıkan Adem ve Nagihan, son dört yarışmacı arasına adını Dominik'te yazdıran Anıl ve Hilmi Cem ile büyük finalde yarışmaya hak kazandı. Bu akşam yapılacak büyük finalde yarışacak bu isimler içinden biri gelen SMS oyları sayesinde şampiyon belirlenecek.

BÜYÜK FİNAL BU AKŞAM

Survivor'da bu akşam gerçekleşen eleme gecesiyle 2 yarışmacı daha Hilmicem ve Anıl'ın yanında final koltuğuna oturdu ve iki isim Survivor'da şampiyonluk hayallerine veda etti. Gerçekleşen eleme gecesiyle birlikte finale kalan dört isim belli oldu. Survivor'da büyük final cumartesi akşamı gerçekleşecek olan canlı yayınla birlikte belli olacak.