Abone Ol

Survivor 2016’yı kim kazandı belli oluyor. Atakan mı? Serkay mı?

Survivor 2016 bu akşam Kıbrıs'ta düzenlenecek finalle son buluyor. Atakan ve Serkay'ın final koltuğunda oturacağı bu gecenin kazananı son ana kadar belli olmazken seyircilerden gelen SMS oyları belirleyici olacak.

Survivor 2016’yı kim kazandı belli oluyor. Atakan mı? Serkay mı?

TV 8’in izlenen yarışması ‘Survivor’da yarı final mücadalesi Atakan ve Damla arasında geçti. Önceki gün yayınlanan programda iki yarışmacı arasından finale çıkacak olan kişi merakla bekleniyordu. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, tam da bu sırada İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen hain saldırıyı haber aldı. Bunun üzerine Ilıcalı, “Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul’dan üzücü bir haber geldi. İstanbul’da bir patlama meydana gelmiş, biz de reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz” dedi. Oylama sonucu finale Atakan çıkarken, dün yapılacak olan final oylaması bu akşama alındı. Biz de bu akşam final yapacak olan Survivor 2016’yı kimin kazanacağını bir anket hazırlayarak size sormak istedik. Sizin galibiniz Atakan mı? Yoksa Serkay mı?

SURVİVOR 2016 FİNAL YOLU!

Acun’un Türkiye’ye getirdiği en popüler yarışma formatlarından biri olan Survivor’ın 2016 ayağı sürpriz bir gelişmeyle başladı. İlk eleme daha ada konseyi kurulmadan yaşandı! Ünlüler takımından Serkay Ercan (34, İstanbul) yarışmanın 10. gününde sakatlanarak yarışmayı terk etmek zorunda kaldı.

Survivor’ın 24. gününde yapılan ilk eleme konseyinde ise yarışmaya veda eden isim 5 oyla ünlüler takımından Yağmur Özdemir (20, Bursa) oldu. 31. günde yapılan 2. elemede gönlüller takımından Aylin Şallı (25, İstanbul) yarışmadan elendi. Onu 38. gündeki elemede 3 oy alan ünlüler takımından Ebru Öztürk (31, İstanbul) takip etti!

Bir sakatlık daha!

Survivor’da bir katalık şoku daha yaşandı ve ünlüler takımından Seda Tetik (26, Ankara) Sruvivor 45. günde yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Yarışmanın 4. elemesinde nülüler takımından Eda Akkaya (25, İstanbul) eve dönerken böylece ünlüler takımını art arda 3 yarışmacı kaybetti. Daha sonra 5. elenen isim gönüllüler takımından Nihal Candan (21, İstanbul) oldu. Survivor’ın 2. ayı dolarken ünlüler takımı ikisi sakatlık olmak üzere 5 yarışmacı kaybederken gönüllülerden iki kişi yarışmadan çıkmıştı.

YILMAZ MORGÜL VEDA ETTİ

Adanın renkli isimlerinden Yılmaz Morgül (52, İstanbul) yarışmanın 66. gününde adadan ayrıldı Onu yine ünlülerden bir isim Mehmet Özyay (23, Birmingam) takip etti.

DİSKALİFİYE ŞOKU!

Sakatlıkların nedeniyle elemelerin olduğu Survivor 2016’da bir diğer şok da Survivor’ın 3. ayında yaşanan gerginlik ile oldu. Yaşaan olaylar sonucunda gönüllüler takımından Zafer Mete yarışmanın 74. gününde Survivor’dan diskalifiye edildi!

Diskalifiye ile sonuçlanan olaylardan sonra ünlüler iki isim kaybettiler. Tuğba Özay (37, İzmir) 15 oy, Ezgi Avcı (20, İstanbul) 7 oy ile adaya veda eden 8. ve 9. isimler oldular. Tuğba Özay elendiğinde adalar birleştirildi. Yani Ezgi Avı adaların birleşmesi sonrası elenen ilk isim oldu. Ünlülerden art arda iki ismin elenmesini bu seger gönüllerden iki kişinin elenmesi takip etti. 2 Gizem de adadan elendiler. Gizem Kerimoğlu (27, İstanbul) 13 oy, Gizem Memiç 4 oyla adadan ayrıldılar.

Survivor’ın 122. gününde favori şampiyonluk adaylarından İbrahim Yattara (36, Kamsar) yarışmadan elendi. Onu gönüllüler takımından Efecan Dianzenza (25, Londra) takip etti. Survivor 136. günde elenen Yunus Günçe (39, Almanya) ise yarışmadan rekor oyla tam 18 oy ile elendi. Ardanan İbrahim Giydirir (26, İStanbul) elendi.

KIBRIS YOLCULARI BELLİ OLDU!

İbrahim’in elenmesinden sonra sona kalan 5 isim Kıbrıs biletini aldılar. Bunlar Naghan Karadere (32, Osmaniye), Damla Can (25, İstanbul), Çağan Atakan Arslan (26, Sivas), Semih Öztürk (26, Bursa) ve Serkay Tütüncü (24, İzmir) oldu. Yarışmanın finalinde eleme koltuklarında kimin oturacağıysa geride bıraktığımız günlerde belirlendi. Seyirciler SMS oylarını Serkay veya Atakan’dan birini seçmek için kullanacak.

sözcü