Abone Ol

Survivor 2016 ödül oyununda kıran kıran mücadele! Yağmur Özdemir kimdir?

Survivor 2016'da dün akşam yine kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Ünlüler ile Gönüller ödül oyunu için yarıştılar.

Survivor 2016'da iki yeni yarışmacı!

Survivor 2016’da 15 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde, ödül oyunu oynandı. Ünlüler ile Gönüllüler ödül oyunu olan kişi başına 4 yumurtaya sahip olmak için birbirleriyle adeta savaştılar. Gece sonunda ise yumurta ödülünü kazanan Ünlüler oldu.

SURVİVOR'A İKİ KİŞİ DAHA KATILDI

Survivor 2016’da Ünlüler iki yarışmacı daha dahil oldu. Dokunulmazlık ödülünü kazandıkları için Spartalı Mehmet, sakatlığı nedeniyle adadan ayrılan Serkan Ercan'ın yerine ise Yağmur Özdemir adaya gelerek Ünlüler takımına katıldı. Yarışmanın ilk haftasında oynanan oyunları gönüllüler takımının kazanması ile birlikte SMS oylamasından birinci çıkan Seda Tetik ünlüler takımına girmişti. Bu katılımlarla beraber Ünlülerin sayısı 12'ye yükseldi.

Survivor 2016 ödül oyununda kıran kıran mücadele! Yağmur Özdemir kimdir? - Resim: 1Survivor Eda neden adada kilit isim?

Survivor 2016 ödül oyununda kıran kıran mücadele! Yağmur Özdemir kimdir? - Resim: 2Survivor'da Semih, Serkay ve Efecan neden kavga etti? Acun Ilıcalı ne yapacak?



SPARTALI MEHMET KİMDİR?

Survivor’un yeni yarışmacı adayı Mehmet İngiltere Aston Villa doğumlu. Bir kaç yıldır da Kıbrıs'ta yaşıyor. Türkçesi pek de iyi olmayan Spartalı Mehmet, bunun hem İngiltere hem de Kıbrıs'ta uzun yıllar kalmasına bağlı olduğunu düşünüyor.

Survivor 2016 ödül oyununda kıran kıran mücadele! Yağmur Özdemir kimdir? - Resim: 3Survivor sosyal medyada Kiralık Aşk'ı solladı

YAĞMUR ÖZDEMİR KİMDİR?

Survivor 2016 Ünlüler yeni yarışmacı Yağmur, henüz 20 yaşında ve İzmir'de yaşıyor. Aslen Bursa'lı ve Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi. Yağmur, kendine, hızına ve hırsına güveniyor. CİHAN