Abone Ol

Survivor sosyal medyada Kiralık Aşk'ı solladı

12-14 Şubat 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Survivor 2016 yer aldı.

Survivor sosyal medyada Kiralık Aşk'ı solladı

Survivor 2016, yarışma programında dün akşam Serkan’ın sakatlanması nedeniyle elenmesi sosyal medyada büyük üzüntüye neden olurken, Serkay ve Efecan’ın Semih ile tartışması Semih’i destekleyenler tarafından tepkiye yol açtı. Program 29.39 Somera Rating alarak hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Güneşin Kızları, dizinin son bölümünde Selin ile Ali ve Savaş ile Nazlı sahneleri beğenilerek izlenmeye devam ederken, Savaş’ın araba kullandığı sahne büyük ilgi gördü. Dizi 29.19 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 2. oldu.

Kiralık Aşk, dizide bu hafta Ömer ve Defne’nin aynı evde yaşaması sosyal medyada büyük ses getirirken, Passionis’in müşteri kaybetmesinden dolayı batan şirketi kurtarmaya çalışan Ömer, Deniz’in teklifini kabul etmesi ve bununla birlikte yaşanan olaylar çok konuşuldu. Dizi 28.82 Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 3. oldu.

Survivor 2016, cumartesi günkü yarışma programında Efecan ve Serkay ‘ın tavırları büyük tepki alırken,  Semih fanları tarafından desteklenmeye devam etti. Yılmaz Morgül ile ilgili mizahi paylaşımların görüldüğü program 19.59 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 4. oldu.

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı, Beşiktaşlı taraftarların hakem yüzünden berabere kaldıkları düşüncesi çok konuşulurken, pozisyonları ve taraftarların yorumları sosyal medyada ses getirdi. Medipol Başakşehir 2- 2 Beşiktaş berabere biten maç 16.02 Somera Rating alarak en çok konuşulan 5. yayını oldu.

Survivor sosyal medyada Kiralık Aşk'ı solladı - Resim: 1