Abone Ol

Süleyman Soylu Kaplan'a Gözaltı haberine suç duyurusunda bulunacak

Eski İçişleri Bakanı, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, kendisine yakın olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan'ın gözaltına alındığına yönelik haberle ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Süleyman Soylu Kaplan'a Gözaltı haberine suç duyurusunda bulunacak

T24, Tolga Şardan imzalı haberle, Ankara Emniyeti’nce dün gece gerçekleştirilen operasyonda ismi daha önce Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile gündeme gelen Ayhan Bora Kaplan ve ekibinin gözaltına alındığını duyurdu. Kaplan, 15 Temmuz 2016 gecesi TRT Genel Müdürlüğü önünde bulunan dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile telefonla görüştükten sonra beraberinde kalaşnikof silahlı adamlarıyla TRT’ye gelmişti.

Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Ayhan Bora Kaplan gözaltına alındı" başlıkla servis edilen haberi X (Twitter) hesabından paylaşan Soylu, şunları yazdı:

"Operasyon çocukları devrede… Görev yaptığımız dönem boyunca iftiradan, itibar suikastinden beslenenler paydaşlarıyla intikam süreci yönetiyorlar. Aynı 'medya', aynı 'kaynaklar'… Bu istikrarlı iftira düşkünleri için suç duyurusunda bulunacağız."