Abone Ol

Streç film kesme makinesiyle mutfakta kolaylık

Türk girişimcinin tasarladığı streçmak, gıdaları saklamak için kullanılan streç filmlerin düzgün kesilmesi sorununu ortadan kaldırıyor.

Streç film kesme makinesiyle mutfakta kolaylık

Streçmak
Streç film günümüzde gıda maddelerinin korunmasında, saklanmasında ve taşınmasında yaygın olarak kullanılmaktadır; fakat kullanımı zor ve problemlidir.

Piyasada satılan aparatlar ise kullanıma yönelik sorunları tam olarak çözememekte; yetersiz kalmaktadır. Bu kullanım zorlukları, birçok insanın streç film kullanımından uzaklaşmasına, hatta vazgeçmesine sebep olmaktadır.

Streçmak, streç film kullanımındaki zorluklardan yola çıkılarak uzun yıllar süren bir çalışmanın sonucu ortaya çıkmıştır. Streçmak'ın streç film kullanımına ve kesimine getirdiği yenilikçi çözümler Türk Patent Enstitüsü başta olmak üzere Avrupa, Amerika, Avrasya ve Japonya patent Enstitüleri tarafından da koruma altına alınmıştır.


STREÇMAK

Streç Film Kullanımı ile İlgili Sorunlar
1) Monte edilemeyen kutuların tezgâh üzerinde olur olmaz yerde durması; gereksiz yer işgal etmesi ve aynı zamanda görüntü kirliliğine yol açması. Çekmeceye konulan kutuların ise her ihtiyaç duyulduğunda çekmeceden çıkartılmak zorunda olunması.

2) Kutu içinde boşta dönen rulodan film akışının düzgün sağlanamaması; rulonun sıkışması hatta kutudan dışarı fırlaması. Rulonun bir mil vasıtasıyla merkezlendiği kutularda ise milin her ruloya uymaması.

3) Streç filmin her kullanımdan önce ucunun bulunması ve tam olarak açılması.

4) Kesme işlemi zikzak dişler vasıtasıyla sağlanmak istenen kutularda: Kesmek için zikzak dişlere takılan streç filmin çekildiğinde uzaması, esneyerek gerilmesi, koparken parçalanması ama asla düzgün kesilmemesi. Birçok defa da aşırı gerilmeden dolayı birbirine yapışarak kullanılmaz hale gelmesi.

5) Kesme işlemi hareketli bir bıçak vasıtasıyla sağlanmak istenen duvar aparatlarında: Bıçağı kaydırmak için çekilen streç filmin bir ucunun bırakılmak zorunda olunması; kestikten sonra ise havada süzülen streç filmin bırakılan ucunun tekrar yakalanmaya ve tabağa denk getirmeye çalışılması.

6) Açıkta duran bıçakların insanları yaralaması.

İşte, Streçmak bu sorunlara getirdiği yenilikçi çözümler sayesinde kullanışlı bir tasarım ortaya koymaktadır.

Streçmak'ın streç film kullanımına getirdiği çözümleri görmek için lütfen kullanım kılavuzunu ve ürün özelliklerini inceleyiniz.

Daye Makina

Adres:
Altıayak Mah. 8437 Sk. No: 2
07210 Varsak Kepez Antalya

Tel: 0242 434 33 55

http://strecmak.com/

http://www.n11.com/magaza/dayemakina