Abone Ol

Star'ın bomba dizisi 'Dürüye'nin Güğümleri' bu akşam başlıyor!

Yapımcılığını Sinetel Film'in, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı 'Dürüye'nin Güğümleri' buakşam başlıyor. İşte detaylar

Star'ın bomba dizisi 'Dürüye'nin Güğümleri' bu akşam başlıyor!

Star TV'de bu akşam saat 21:00'de yepyeni bir dizi başlıyor; 'Dürüye'nin Güğümleri'... Yapımcılığını Sinetel Film'in, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı dizinin senaryosu Filiz Ekinci'ye ait. İpek Tuzcuoğlu, Emre Kınay, Uğur Çavuşoğlu, Selahattin Taşdöğen, Kaan Urgancıoğlu, Lemi Filozof, Yener Gürsoy ve Yeliz Şar'ın rol aldığı dizi, hayata karşı dimdik ayakta kalmayı başarmış, güzel köylü kadını Dürüye ve dört kızının başından geçenleri anlatıyor. 'Dürüye'nin Güğümleri' ineğiyle boğasıyla, davuluyla zurnasıyla, köylüsüyle delisiyle, türküleri ve aşklarıyla komik sıcacık bir hikayeyi ekrana getiriyor.
Dürüye (İpek Tuzcuoğlu), 25 yıl önce Zühtü (Emre Kınay) ile evlenmiş ama Zühtü gerdek gecesinin sabahında Almanya'ya işçi olarak gitmiştir. Zühtü, ilk 10 yılda iki yıl arayla üç kere köyüne gelmiş, 25 yıllık evliliklerinde sadece 25 gün evli kalmış ve dört kız çocuğu sahibi   olmuşlardır.

HANGİ OYUNCU HANGİ KAHRAMANI CANLANDIRACAK

DÜRÜYE'NİN GÜĞÜMLERİ'NİN TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Dürüye'nin komik oyunları
Sütçülük yapan Dürüye, kızlarına 'Güğümlerim' adını koymuştur. Güğümlerin tek dertleri aşklarıdır, ama tek engelleri Dürüye'dir. Son 15 yıldır Zühtü'den hiç haber yoktur. Köyde bir de Dürüye'yi yıllardır seven Duran Ağa (Uğur Çavuşoğlu) vardır. Dürüye'nin Zühtü'den boşandığını öğrenen Duran Ağa, köy meydanında şenlik toplar. Zühtü'den bunca yıl sonra zor kurtulan Dürüye'nin ise yeniden başını bağlamaya hiç niyeti yoktur. Zühtü ise aynı gün, Dürüye'den boşandığından habersiz, yanında Helga'dan olma oğlu ile Dürüye'ye geri döner. Ama karşısında bambaşka bir Dürüye vardır. Dürüye'nin şerrinden canını zor kurtaran Zühtü'nün vazgeçmeye niyeti yoktur. Parasızdır, kalacak tek yeri Dürüye'nin yanıdır. Yıllardır Dürüye'nin boşanmasını bekleyen Duran Ağa da vazgeçmeye niyetli değildir. Dürüye, birbirleriyle komik bir savaşa giren Zühtü ve Duran'dan kurtulmak için 'güğümleriyle' birlik olup oyunlar kurmaya başlar.