Abone Ol

Sporcudan kadın muhabire şok teklif

Oyuncu maç sırasında kendisiyle röportaj yapan kadın muhabire karşı ilginç cevaplar verdi

Sporcudan kadın muhabire şok teklif

Avustralyalı kriket takımı Melbourne Renegades'in oyuncusu Chris Gayle, maç sırasında kendisiyle canlı yayında röportaj yapan kadın muhabire karşı 'uygunsuz' ve 'saygısız' sözleri gerekçesiyle kulübü tarafından cezalandırıldı.

Sporcuya maçla ilgili sorular soran Mel McLaughlin, beklemediği yanıtlar aldı. Gayle, açıklama yaparken bir anda McLaughlin'e yönelik olarak, "Bu güzellikle röportaj yapmak için buradayım. Bu güzel gözleri ilk defa görüyorum. Umuyorum ki bu maçı kazanırız ve biz de seninle birşeyler içeriz" derken şaşırarak gözlerini yere diken muhabire, "Kızarma bebeğim" diyerek ilginç diyaloğu devam ettirdi.

KULÜBÜ 10 BİN DOLAR CEZA VERDİ
Bu yaşananlar üzerine Melbourne Renegades Kulübü, oyuncusuna 10 bin dolar ceza vererek, muhabir McLaughlin'den de özür diledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun açıklamaları tamamiyle uygunsuz ve saygısız bulunarak kulüpte bu tarz sözlere kesinlikle yer olmadığı vurgulandı. Oyuncunun cezasının hayır kurumlarına bağışlanacağı belirtildi.

GAYLE: ŞAKA YAPIYORDUM

Aldığı ceza sonrası açıklamalar yapan Gayle de Mel McLaughlin'den özür dilediğini belirterek, "Basit bir sözden ortalık yangın yerine döndü. Bu sadece bir şakaydı ama haddini aştı. Orada sadece eğlence amaçlı bir şaka vardı. Bazen böyle şeyler fazla büyütülebiliyor. Kimse zarar gömedi. Ben böyle bakıyorum. Bunun için üzgünüm, önümüze bakmamız gerekiyor" dedi.