Abone Ol

Sosyal medya Fenomeni sahilde zor anlar yaşadı

Sosyal medya fenomeni Daniela Henao arkadaşlarıyla birlikte sahilde eğlenceli bir gün geçirdiği esnada yanlarına gelen bir köpekle oynamaya başladı.

Sosyal medya Fenomeni sahilde zor anlar yaşadı

Oyuncu köpek fenomen ismin bikini üstünün iplerini çekmeye başlayınca işlerin rengi bir anda değişti. Henao köpeğin çözdüğü bikini üstünün düşmemesi için büyük çaba sarf etti.

Sosyal medya fenomeni Daniela Henao plajda oyun oynarken çekilen anlarında yanına gelen bir köpeğin bikini üstünün ipleriyle oyun oynamaya başlamasıyla zor saniyeler yaşadı.

Binlerce izlenmeye ulaşan görüntülerde köpekle oynayan fenomen isim bir yandan da bikini üstünün iplerini kurtarmaya çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Köpeğin hiçbir şeyden habersiz bir şekilde siyah bikini üstünün iplerini çekerek almaya çalıştığı anlarda Henao, frikik vermemek için yoğun bir çaba sarf etti. Fenomen ismin köpekle yaşadığı eğlenceli anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bölümü görüntüleri sıcak bulduğunu söyledi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Masumiyetin en güzel örneği” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı, “O kadar güzel anlar ki içim ısındı” yorumunu ekledi.