Abone Ol

Son dakika: Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İzmir, İstanbul, Bursa'da da hissedildi

Manisa'nın Akhisar ilçesinde AFAD'ın verilerine göre, saat 20.55'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'dan hissedilen depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi ise 4.7 olarak duyurdu.

Son dakika: Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem!

Manisa'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Manisa Akhisar olan deprem, AFAD'ın verilerine göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak ölçtükten sonra 4.7 şeklinde revize etti. Manisa'daki deprem, İzmir, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'dan da hissedildi.

MANİSA'DA 1 SAAT ÖNCE DE 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Merkez üssü Manisa Akhisar olan deprem saat 19.47'de meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 7 kilometre olarak büyüklüğünü de 4.3 olarak duyururken, Kandilli Rasathanesi ilk başta 4.5 olarak ölçtüğü depremin büyüklüğünü, 4.2 olarak revize etti.

Deprem İzmir'de de hissedildi.

SON DEPREMLER - 4 ŞUBAT 2020

AFAD'ın verilerine göre, Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

Son dakika: Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İzmir, İstanbul, Bursa'da da hissedildi - Resim: 1

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) verilerine göre, Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

Son dakika: Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İzmir, İstanbul, Bursa'da da hissedildi - Resim: 2