Abone Ol

Şok!!! Manken Gizem Özdilli Serdar Bilgili'den çocuk aldırdı mı? VİDEO

Dobra Dobra programına çıkan eski manken, yeni şarkıcı Gizem Özdilli, "Serdar Bilgili aşkımıza da çocuğumuza da sahip çıkmadı" dedi. İşte Gizem Özdilli'nin olay yaratacak açıklamaları!

Şok!!! Manken Gizem Özdilli  Serdar Bilgili'den çocuk aldırdı mı?...

Hakkında çıkan aşk haberlerinin reklam malzemesi olarak değerlendirilmesine karşı çıkan Gizem Özdilli, çok ilginç itiraflarda bulundu... Eski manken, yeni şarkıcı Gizem Özdilli, "Serdar Bilgili aşkımıza da çocuğumuza da sahip çıkmadı" dedi… Yaşadığı acı deneyimlerden sonra artık hiçbir erkeğe güveninin kalmadığını söyleyen Gizem Özdilli: "Bu ülkede aşkına, ilişkileri bitse bile sahip çıkan bir erkek tanıyorum. O da İbrahim Tatlıses" dedi.


Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Dobra Dobra'ya katılan ve hakkında çıkan aşk haberleriyle yaşadığı ilişkiyi düşmeyen Gizem, Özdilli ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ve Astrolog Yasemin Boran konuk oldular.

Hakkında çıkan aşk haberlerinin reklam malzemesi olarak değerlendirilmesine karşı çıkan Gizem Özdilli, bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:
'Bu şekilde ben reklam yapmak isteseydim, zamanında birinci sayfalık aşklar yaşadım. Onlerı kullanırdım. Serdar Bilgili'yi kullanmadım çünkü, sevdiğim için saygı gösterdim. Şu anda albümlerde reklam malzemesi olarak kullanılıyor. Can acıtıcı, yazık. Ben sevdiğim zaman güven duyuyorum. Karşı tarafında güven duymasını istiyorum. Serdar aşkına sahip çıkmadı.Çocuğuna da sahip çıkmadı. Ben şoförüyle kürtaj olmaya gittim. Olmasını isteyen de, alınmasını isteyen de kendisiydi. Yaşadıklarımdan sonra artık hiçbir erkeğe güvenmiyorum.', ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e de övgüler düzdü. Özdilli bu konudaki düşüncelerini 'Bu ülkede ilişkilerini sahiplenen bir adam tanıyorum. Şöhretinden ödün vereceğini düşünmüyor, ekranlarda ağlıyor, şarkılar yazıyor. İbrahim Tatlıses gibi kadınına, aşkına; işinde, gücünde, gönlünde, yüreğinde sahip çıkan bir erkek yok' sözleriyle dile getirdi