Abone Ol

Sinan Ateş cinayetinde çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında şüpheli olarak işlem yapılmış

Sinan Ateş cinayetinde Bahçeli'nin danışmanıyla ilgili çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında 'şüpheli' sıfatıyla işlem yapılmış

Sinan Ateş cinayetinde çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında şüpheli olarak işlem yapılmış

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş hakkında iddianame hazırlanmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Soruşturma kapsamında yine eski Ülkü Ocakları genel başkanı olan, 27. Dönem MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un dosyası da yer aldı.

 

ŞÜPHELİ' SIFATIYLA İŞLEM YAPILDI
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı olduğu belirtilen Olcay Kılavuz hakkında şüpheli sıfatıyla işlem yapıldığı öğrenildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, gelişmeyi Sözcü TV'de duyururken Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in şikayeti sonrası işlem yapıldığını, Kılavuz'un olay tarihinde milletvekili olduğu gerekçesiyle dosyanın parlamenter soruşturma bürosuna iletildiğini kaydetti.

"O TARİHTE MİLLETVEKİLİ OLDUĞU İÇİN DOĞRUDAN SORUŞTURMA YÜRÜTÜLEMEDİ"
Saymaz'ın açıklamaları şu şekilde:

Bu elimizdeki evraka göre o dönemde Mersin milletvekili olan, şimdi ise MHP lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı olarak görev yapan Olcay Kılavuz, Sinan Ateş dosyasında şüpheli olarak anılıyor. Ancak kendisi o tarihte milletvekili olduğu için doğrudan soruşturma yürütülemedi ve hakkında fezleke düzenlenmesi için ayrılan evrak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın parlamenter bürosuna havale edildi. Buradan sonra ne işlem yapıldığını bilemiyoruz.