Abone Ol

Sinan Akçıl'ın yıllar önceki sevgilisinin kim olduğuna çok şaşıracaksınız

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl yıllar önce meğer müziğin ünlü ismi ile birlikteymiş...

Sinan Akçıl'ın yıllar önceki sevgilisinin kim olduğuna çok şaşıracaksınız

Sinan Akçıl her zaman çok konuşulan isimlerden biriydi. Hadise ile yaşadığı aşktan sonra Ebru Şallı ile magazinden düşmeyen Sinan Akçıl'ın eski sevgilisini öğrenince şoke olacaksınız. Peki Sinan Akçıl, Hadise'den bile önce kiminle sevgiliydi?

35 yaşında Sinan Akçıl en sonra olarak Otilla isim bir Rumen şarkıcı ile birlikteydi. internethaber.com'un haberine göre uzun zamandır hayatına kimseyi almayan Sinan Akçıl'ın eski sevgilisini öğrenince şoke olacaksınız. Seda Sayan'ın programına eski sevgilisiyle katılan Sinan Akçıl aynı zamanda yeni şarkılarının da müjdesini verdi.

Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın (d.1977) kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınır.

Sinan Akçıl'ın yıllar önceki sevgilisinin kim olduğuna çok şaşıracaksınız - Resim: 1

MÜZİK HAYATINA 6 YAŞINDA BAŞLADI

Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. Popüler müziği kendine daha yakın buldu ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalışmalar yaptı. 2008 yılı sanatçının adeta kırılma noktası oldu ve adının yer aldığı albüm satışları oldukça iyi rakamlar elde etti. Şarkılarıyla her yaşa ve her kesime hitab eden Akçıl bestelerinin neredeyse tamamı hit şarkılar kategorisinde yer aldı.

SİNAN AKÇIL'IN ESKİ SEVGİLİSİ KİMDİ?

Başarılı kariyerinin yanı sıra aşklarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl, Hadise ile yaşadığı aşk ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Daha sonra Ebru Şallı ile aşk yaşayan Sinan Akçıl yıllar önce kendisi gibi müzisyen olan İzel ile birlikteydi.