Abone Ol

Sibel Can'ın photoshop kazası!

Sibel Can, kural bozmadı. Kıbrıs konserinden fotoğrafları basına servis ettiren Can’ın pozlarında ‘photoshoplu’ ibaresi unutulmuştu.

Sibel Can'ın photoshop kazası!

Türk müziğinin başarılı ismi Sibel Can, Kurban Bayramı'nı "Kendimi en rahat hissettiğim yer" dediği sahnede kutladı. Modacı Nur Yerlitaş imzalı bayrama özel hazırlanan kostümü ile sahne alan Sibel Can'ın basına servis edilen photoshop'lu fotoğrafları ise dikkat çekti. Sürekli aldığı kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Sibel Can'ın konser fotoğraflarının 'photoshoplu' ibaresi özellikle bildirilerek sunulması komik bir kaza olarak nitelendirildi.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA AYNI ŞEYİ YAPMIŞTI

Yaptığı diyetler ve gittiği zayıflama kamplarına rağmen bir türlü ideal kilosuna ulaşamayan ve çareyi photoshop'ta bulan sanatçının bu, ilk vukuatı değil! Geçtiğimiz yıl albüm kapağı için Çubuklu'daki evinin havuzunda objektif karşısına geçen ünlü sanatçı, mayolu fotoğraflarıyla olay yaratmıştı. İncecik bir görünüme sahip olduğu gözlenen Can'ın fit olabilmesi için fotoğraflarının üzerinde bilgisayar ortamında oynandığı ortaya çıkmıştı. Takvim