Abone Ol

Sibel Can'ın eski numarası! Yine boşandı, yine bacağını açtı!

Sulhi Aksüt'ten ayrılan Sibel Can konserde eteğini kaldırarak bacak gösterisi yaptı. Can'ın bu hareketi, 'Açıkhava'yı dolduramadı, açığı frikikle kapatıyor' yorumuna neden oldu.

Sibel Can'ın eski numarası! Yine boşandı, yine bacağını açtı!

Bu yıl beşincisi gerçekleşen Harbiye Açıkhava konserlerinde önceki akşam Sibel Can sahne aldı. Açıkhava'yı dolduramayan ve çok sinirlenen Sibel Can, bu açığı göbek dansı ve bacak frikiği ile kapatmaya çalıştı.

SİBEL CAN'IN AÇIKHAVA FİYASKOSU İÇİN TIKLAYIN

Sulhi Aksüt'ten ayrıldıktan sonra İstanbul'da ilk kez konser veren sanatçı danslarıyla geceye damgasını vurdu. Tarkan'ın kendisine "Sahnede sürekli dans etmelisin" dediğini dile getiren Can, meslektaşının bu tavsiyesini geri çevirmedi ve söylediği hareketli şarkıların hepsinde göbek attı.

Yaklaşık 10 yıl önce o dönemdeki eşi Hakan Ural'dan ayrıldıktan sonra verdiği bir konserde mini elbisesini çekiştirerek ettiği dansla gündemden düşmeyen Can, aynı dansı yine yaptı.

Ancak fark, Can'ın o yıllara göre kilolarının fazlalığı ve kıyafetinin uzunluğuydu. Bu kez mini yerine uzun bir elbise giymeyi tercih eden şarkıcı, önünde derin yırtmacı olan elbisesini eliyle çekiştirerek ettiği dansla izleyenlerin dikkatini çekmeye çalıştı.