Abone Ol

Sibel Can, Gülben Ergen'e öyle bir gönderme yaptı ki!

Uçankuş'un haberine göre Sibel Can, Gülben Ergen’in ayrıldığı eşi Erhan Çelik’in boşanma sırasında kullandığı “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi güzel bir özelliği vardır” lafını aynen, bire bir yeni dizisinde kullandı.

Sibel Can, Gülben Ergen'e öyle bir gönderme yaptı ki!

UçanKuş TV’nin haberine göre Sibel Can, dün başlayan yeni dizisi “Sevda’nın Bahçesi”nde, Gülben Ergen’in boşandığı eşi ünlü haberci Erhan Çelik’in kullandığı atarlı sözlerin bire bir aynısı kullandı.

Bilindiği gibi Erhan Çelik, Gülben Ergen’den boşandığı gün sadece bir cümle kurmuş ve “Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var” demişti.

Bu sözler medyada büyük yankı uyandırmış ve son olaylar patlayana kadar da Erhan Çelik’in ne demek istediği, neyi kastettiği hiç anlaşılamamıştı.

Erhan Çelik bir daha hiç konuşmamıştı. Ama kullandığı o cümle hala her hafta televizyonlarda konuşuluyor, tartışılıyor!..

Ve “şok”a hazır olun!..

Sibel Can’ın yeni dizisi “Sevda’nın Bahçesi”nin ikinci bölümü yayınlandı. Bire bir aynı cümleydi. Özellikle de son haftalarda daha da çok konuşulmaya başlanan Erhan Çelik’in artık atasözü gibi olan cümlesinin tamamen aynısıydı.

Gülben Ergen-Erhan Çelik boşanmasından sonra herkesin adeta ezberlediği ve işte dün akşam Sibel Can’ın dizisinde kullandığı replik:

“Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi güzel bir özelliği var”

Sibel Can’ın aylardır tüm medyada yer alan bu sözü duymamış olması imkansız.