Abone Ol

Serenay Sarıkaya'nın gizli aşkı kim?

FOTO GALERİ- Oyuncu Sarıkaya’nın 1.5 yıldır Antalyalı işadamı Murat Süğlün’le aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili, ilk kez önceki akşam birlikte görüntülendi.

Serenay Sarıkaya'nın gizli aşkı kim?

Haberin fotoğrafları için tıklayınız...


Adı “Medcezir” dizisinde başrolü paylaştığı Çağatay Ulusoy’la anılan Serenay Sarıkaya’nın genç rol arkadaşıyla değil, Antalya’daki su parkı Aqualand’ın sahibi ve Antalyaspor’un eski yöneticisi Murat Süğlün’le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

1.5 yıldır beraber olan ve bugüne dek ilişkilerini gözlerden uzak tutmayı başaran Sarıkaya ile Süğlün, ilk kez önceki akşam birlikte görüntülendi.
Melek Süğlün’le evli olan ve bir kızı bulunan Murat Süğlün’le Taksim’deki bir otelin restoranında baş başa yemek yiyen Serenay Sarıkaya, çıkışta işadamının aracına bindi.Birlikte Cihangir’deki bir mekâna giden çift, araçtan indikleri sırada karşılarında objektifleri bulunca panikledi. Sarıkaya koşar adım mekâna girdi, Süğlün de onu takip etti.

Gazetecileri yanıltmak için mekândaki diğer müşterilerin yanına gidip onlarla sohbet eden Süğlün, Sarıkaya’dan bir süre uzak durdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde yeniden bir araya gelen ikili, samimi görüntüler sergiledi. İkili, mekândan bir saat sonra ayrı ayrı çıktı.

Buluşma noktaları Kanyon Murat Süğlün’ün Serenay Sarıkaya’ya Kanyon’da ev tuttuğu ve işadamının İstanbul’a geldiğinde genç oyuncuyla burada buluştuğu öğrenildi.
Kaçtılar

Cihangir’deki bir mekâna giden Serenay Sarıkaya ve Murat Süğlün, muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Önce Sarıkaya, ardından Süğlün koşar adım mekâna girdi.
Süğlün, daha sonra arkadaşlarını muhabirlerin yanına gönderdi, çektikleri fotoğrafları silmeleri için para teklif etti.