Abone Ol

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in Şahmeran Dizisi Bomba Gibi Geliyor

Geçtiğimiz akşam kameralar karşısına çıkan Serenay Sarıkaya yeni dizisi Şahmeran hakkında açıklamalarda bulundu.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in Şahmeran Dizisi Bomba Gibi Geliyor

Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizisinden güzel haberi verdi. Çekimleri Adana’da başlayan dizi 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak. Fantastik bir hikayesi bulunan dizinin başrolünde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz yer alıyor…

Dizi çekimlerinin çok güzel gittiğini belirten Serenay Sarıkaya, “Güzel gidiyor, her şey yolunda. Son 15-20 günümüz kaldı. Ay sonunda inşallah ilk sezonu bitireceğiz” diye konuştu.

Burak Deniz ile ve diğer arkadaşları ile iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, çok heyecanlı olduğunu da belirtti. Oyuncu, “Herkes çok başarılı ve çok iyi. Ben bile sabırsızlıkla bekliyorum, çekimler devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz ay dizinin ekibinin ilk görüntüleri de sosyal medyadan paylaşılmıştı. Adana’daki çekimleri yanı sıra ekibin Datça’da da çekimlerde bulunacağı belirtiliyor.

Canlandırdığı karakteri konuşmak için erken olduğunu belirten oyuncu, fazla detay vermek istemedi. Masumlar Apartmanı dizisindeki arkadaşları Merve Dizdar ile Ezgi Mola’nın Altın Kelebek ödülü almasına değinen oyuncu, “Hemen sosyal medyadan kutladım. Bayılıyorum onlara. Sonsuz hak ettiklerini düşünüyorum” dedi.

Tims&B Productions’ın yapımcılığı üstlendiği dizinin hikayesini Pınar Bulut yazdı. Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmeran dizisinin oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir gibi oyuncular bulunuyor.

Ünlü oyuncu son dönemde yönetmen Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddiasıyla da gündeme geldi… Ama oyuncu özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlamak istemedi