Abone Ol

Serenay Sarıkaya, Emina Sandal'a küs mü?

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun Nişantaşı'nda düzenlediği davete katılan Serenay Sarıkaya, iş ve aşk hayatı hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya, Emina Sandal'a küs mü?

Lale Devri adlı diziden ayrılan Serenay Sarıkaya, davette bir araya geldiği Nedret Hanımın kızı Yasemin Taciroğlu’yla gazetecilerin karşısına geçti. Sarıkaya, “Yasemin benim akın arkadaşım, daha önce de tasarladıkları kıyafetleri iyip tanıtım çekimlerini yapmıştım, bugün de arkadaşıma destek olmak için geldim’ dedi. Lale Devri dizisinde rol birlikte rol aldığı Emina Sandal’ın ‘Ben Serena ve Tolgahan yüzünden diziden’ ayrıldım açıklamasının hatırlatılması üzerine Serenay Sarıkaya, ‘Emina ile küs değilim, bu haberi bana bir kaç kişi daha söyledi, ben de merak ettim ve o röportajı daha okumadım ama okuyacağım’ dedi.

SERENAY’IN ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İYİ ANALİZ ETMEK LAZIM
Yeni projelerde yer alıp almamanın iyi bir analiz gerektirdiğini söyleyen Serena Sarıkaya, ‘Artık diziler yayınlanmadan kalkıyor doğru tercihi yapmak için iyi analiz yapmak lazım’ dedi. Sarıkaya, bir erkek arkadaşı olup olmadığı konusunda ise, ‘Olsa kolundan tutar buraya getirirdim, şu an yok’ şeklinde konuştu.

Sözcü

SERENAY SARIKAYA PLAJDA GÜNEŞLENDİ! FOTO GALERİ

Serenay Sarıkaya’nın seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ

EMİNA SANDAL’IN DANSINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EMİNA SANDAL SABA TÜMER’E EŞİ İLE NASIL TANIŞTIĞINI ANLATTI.. VİDEO

MUSTAFA SANDAL VE EŞİ EMİNA SANDAL.. FOTO GALERİ

EMİNA SANDAL FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

EMİNA VE MUSTAFA SANDAL FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ