Abone Ol

Seren Şirince: İstediğini istediğin an yapamıyorsun

OYUNCU Seren Şirince, birçok insanın arka yüzünü bilmeden çok basit gördüğü oyuncu olmak istediğini, ancak bu işin çok büyük zorlukları bulunduğunu söyledi.

Seren Şirince: İstediğini istediğin an yapamıyorsun

Şirince, oyuncuların kendilerine hiçbir şeyi ayıramadıklarını anlatırken, "Hayatın set oluyor. Çok zor koşullarda sabah saat 04.00'lerde çekimler oluyor. İstediğini istediğin zaman yapamıyorsun" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan Turki Ekstra programının ekibi 'İlişki Durumu: Karışık' dizisinin oyuncuları ile röportajlar yaptı. Başroldeki 'Ayşegül'ü canlandıran Seren Şirince, oyuncuların sanılanın aksine istedikleri zaman istediklerini yapamadığını anlatırken, "Mesela şimdi gerçekten gidip güzel bir yemek yemeyi istiyorum. Ama gidemiyorum. Başrolde olmak böyle bir şey. Yapamıyorsun. Hayatında hiçbir şeyi kendine ayıramıyorsun. Hayatın set oluyor" dedi. Şirince, oyunculuğun dışarıdan çok basit gibi göründüğünü, çok sayıda kişinin oyuncu olmak istediğini anlatırken, "Ama oturup bunlara tek tek bunları anlatmak gerekiyor. İşin bir de arka yüzü var. Bu kadar zor koşullarda bu kadar iyi şeyler çıkarmak da meziyet bence. Diziler, filmler sabah 04.00, 05.00'lerde çok zor koşullarda çekiliyor. İstediğini istediğin zaman yapamaz oluyorsun" dedi.

Dizide 'Ece' karakterini canlandıran Özlem Öçalmaz ise hemen her bölümde hayal sahneleri çekimleri olduğunu anlatırken, "Romantik komedi türü bir eser. Bu ara dram dizileri fazla. O yüzden her halde biraz ayrıştırıcı oluyor. Hikayemizi sevdiler, inandılar" diye konuştu. Berk Oktay ise, dizide sürekli değişik tiplemeleri canlandırdığını, çekimlerden keyif aldığını söyledi.
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)