Abone Ol

Seren Serengil takipçisiyle birbirine girdi

Köpeği Lady ile tatile giden Seren Serengil, ona kar botu giydirip bere taktı. Bu anlarını instagram'da paylaşan Serengil, "Ona bakacağına bir evlat edin de sevap işle" diyen bir takipçisiyle kavgaya tutuştu.

Seren Serengil takipçisiyle birbirine girdi

Hayvan sevgisiyle bilinen Seren Serengil, yeni yılı "kızım" dediği köpeği Lady ile Kartalkaya'da karşıladı. Daha önce köpekleri için Acarkent'teki evinin bahçesine özel bir villa yaptırarak olay yaratan şarkıcı, bu kez köpeğini süslediği için eleştiri konusu oldu. Kartalkaya'da kar keyfi yapan Serengil, Lady'ye bere takıp, kar botu giydirdi.

Bu anlarını instagram'da paylaşan Serengil, birçok hayvanseverin takdirini kazanırken, bazı takipçilerinin de eleştiri oklarına hedef oldu. Bir hayranının, "Madem bir köpeği bu kadar lüks yaşatacak durumdasınız. Yetimhaneden bir yavru alın da yüzünü güldürün" diye tepki gösterdi. Bu duruma sinirlenen şarkıcının cevabı ise şöyle oldu: "Evlat edinmeyle köpeğin ne alakası var. Kendi çocuğum olabilecekken neden evlat edineyim. Köpekleri seviyorum onlara bakıyorum." Bir fotoğraf yüzünden İkiye bölünen Seren Serengil'in hayranları instagram'da uzun süre tartıştı.

Tayyip Bey'e çok kırgınım

Seren Serengil takipte Engin Akyürek firarda

SEREN SERENGİL... GALERİ

Seren Serengil'e Özlem Yıldız şoku

Evliyken eski sevgilimle Facebook'tan mesajlaştın..

Seren Serengil hakkında flaş karar

Seren kendini Angelina Jolie sanıyordu

Engin ve Seren'den ilginç Paris paylaşımı

Beni eleştirmek İvana'nın haddi değil!