Abone Ol

Seren Serengil takipte Engin Akyürek firarda

Magazin kulislerinde şu sıralar Seren Serengil’in Engin Akyürek’e olan hayranlığı konuşuluyor. İddiaya göre Serengil, tanışabilme umuduyla Akyürek’in gittiği yerlere gidiyor. Ünlü oyuncunun ise bu durumdan rahatsız olduğu söyleniyor.

Seren Serengil takipte Engin Akyürek firarda

SEREN SERENGİL... GALERİ

Seren Serengil'e Özlem Yıldız şoku

YABANCI Damat, “Fatmagül’ün Suçu Ne” ve “Kara Para Aşk” dizilerinin yıldızı Engin Akyürek, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü aldı. Bu ödüle en çok sevinenlerden biri de Akyürek’e hayranlık duyan Seren Serengil oldu. Oyuncunun fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Serengil, o karenin altına “Neyse kızlar, gururumuz Engin Akyürek ödül aldı. Kendisini tebrik ediyoruz ve çok seviyoruz” yazdı ve mesajının sonuna da kalp işareti koydu.

NEREYE GİTSEM KARŞIMA ÇIKIYOR

Seren Serengil’in paylaşımı, magazin kulislerini de hareketlendirdi. Konuşulanlara göre Serengil, bir süredir Engin Akyürek’le tanışmanın yollarını arıyor, onun gittiği yerlere gidiyor. Hatta tatil tercihlerini de Akyürek’e göre belirliyor. Serengil, son olarak Akyürek’in Kaş’ta dalış yapmayı çok sevdiğini ve yaz tatilini orada geçirdiğini öğrenince soluğu beldede aldı. Ancak bu durum Akyürek’i rahatsız etti. Oyuncunun yakın çevresine Serengil için “Nereye gitsem karşıma çıkıyor” diye dert yandığı öğrenildi.