Abone Ol

Sensin Pislik!!! Fransız yazar Gerard De Villiers Başbakan Erdoğan'a nasıl hakaretlerde bulundu?

ISTANBUL (İstanbul Şebekesi) adlı romanında İstanbul'daki CIA ajanlarını konu alan yazar, Başbakan Erdoğan için bakın hangi küfürleri savurdu!!!

Sensin Pislik!!! Fransız yazar Gerard De Villiers Başbakan Erdoğan'a...

Henüz Türkçe tercümesi yapılmayan S.A.S serisinin son kitabı olan LE RESEAU ISTANBUL (İstanbul Şebekesi) adlı romanında İstanbul'daki CIA ajanlarını konu alan yazar, Başbakan Erdoğan için; "Pisliğin teki!, Amerikalıların kıçını yalıyor" ifadesini kullandı.


Kitaptaki o ifadelerin bulunduğu satırların orjinali şöyle;


"-Fais attention, conseilla-t-il, les choses ne sont plus comme avant. Mes amis me disent que les policiers sont aux aguets. Ce saland d'Erdoğan(1) leche le cul des Americains. Mais, comme Musarraf(2), il ne perd rien pour attendre."


(1) Premier ministre turc, islamiste


(2) President du Pakistan


Bu satırların Türkçesi;


("- Dikkat et tavsiyesinde bulunarak; "İşler eskisi gibi değil. Arkadaşlarım polisin tetikte olduğunu bildirdiler. Şu pislik Erdoğan(1) Amerikalıların kıçını yalıyor. Ama Müşerref(2) gibi o da gününü görür" der.


(1) Türkiye <ılımlı> İslamcı Başbakanı


(2) Pakistan Cumhurbaşkanı )



Teröristbaşı Öcalan'ı da ilah yapmıştı


Daha önceki romanlarında bir çok devlet adamına hakaretler yağdıran Villiers'in vukuatı bununla sınırlı değil. Bir çok ülke ve gizli servisi hedef alan kitapları ile şimşekleri üzerine çeken Fransız yazar, daha önce

Kitabın tepki çekmesi üzerine de ünlü yazar Villiers, yazdığı "Contre PKK" adlı romanın da da teröristbaşı Öcalan'ı ilahlaştıran ifadeler kullanmıştı.



"Öcalan, Türkiye'de yüzbinlerce kişinin gözünde tanrıdan farksızdır" açıklamasını yapmıştı.