Abone Ol

Sen de mi Gaffur? Peker Açıkalın, Gülse Birsel'e açtı ağzını, yumdu gözünü!!!

Peker Açıkalın ilk kez Avrupa Yakası dizisinden niye ayrıldığını açıklarken Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Gülse Birsel ile ilgili de tartışma yaratacak konuşmalar yaptı...

Sen de mi Gaffur? Peker Açıkalın, Gülse Birsel'e açtı ağzını, yumdu...

Kanaltürk ekranlarında Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu sabah programı 'Orada Neler Oluyor?'un konukları arasında ünlü oyuncu Peker Açıkalın vardı. Açıkalın, Avrupa Yakası'ndan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı. İşte Açıkalın'ın itirafları...

HÜMEYRA GİDİNCE

Diziden Hümeyra'da gidince Gülse Birsel'in kalemi kırıldı bence. Kalemi plaster ile yapıştırıp yola devam ettiler. En büyük kayıp Hümeyra ve benim gitmemdi. Ama ben en çok Vural Çelik'e üzüldüm. O çocuk annesine bakıyor biliyor musunuz? ' O dişiye teşekkür etmem' dedi diye çıkartıldı. Hümeyra çekim için dizi setine gitmiş, Ona 'bu bölümü çektik, teşekkür ederiz' demişler. Düşüne biliyor musunuz bu korkunç durumu?

KALEMİ OYNATIRIM ONA GÖRE HA!

Gülse Birsel'in fazlalıkla söz sahibi olmaya yönelik bir davranış biçimi var. Yani' kalemimi oynatırım, ona göre ha!' gibi bir tarzı var. Ama bunu öyle herkese yapamaz. Bana biraz hissettirir gibi oldu, Gaffur'da köyüne gitti. Kalemini oynatmaya başladığını hissetiğim an diziden ayrıldım.

GERİ VİTES YOK BENDE DİKİZ AYNASI VAR

Dizide 2 kişi kaldı: Gazenfer Özcan ve Binnur Kaya. Diziye bir daha asla geri dönmem. Bende geri vites yoktur. Dikiz aynası vardır.


ATA NEDEN DÖNDÜ?

Ata, Avrupa Yakası'na dönmek zorundaydı. Çünkü Volkan'da takılı kaldı. Geri vitese attı.
Ata bu dizinin dışında başka bir karakter yaratamadı ki. Dolayısıyla diziye geri döndü. Ata'nın geniş bir bahçesi yok. Bu yüzden Avrupa Yakası'ndaki Volkana döndü. Ben dönemdim çünkü oynayacak başka rolllerim vardı.

CEM REKLAM İÇİN HASTANEDE YATTI

Cem Özer benim için ' Peker sütten çıkmış ak kaşık değil' demiş. 'Ne kaşığım nede sütün içinden çıktım. Ama kim çay kaşığı, kim kepçe bilirim. Ben filmin reklamı içi kavga çıkartmam. Hastanelere yatmam onun gibi. İnsan hiç 2 metre denizde vurgun yer mi? Bu filmin gişesi için vurgun yedi.

'CEM YILMAZ, YILMAZ ERDOĞAN VE GÜLSE OYUNCU DEĞİL'

Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Gülse Birsel oyuncu değil herkes yerini bilecek. Cem Yılmaz mizah yazarı, Stand-Upçı. Yılmaz Erdoğan yazar. Ata Demirer sadece Volkan Karakterinde kaldı. Gülse Birsel yalnızca yazar. Oyuncu olabilmek için benim gibi en az 30 yıllarını verecekler.