Abone Ol

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle! Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm canlı ATV izle

Sen Anlat Karadeniz 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sen Anlat Karadeniz 5.son bölüm izleme linki dizi izleyicileri tarafından araştırılıyor. Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm ATV canlı izlemek için link haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV izleme linki

Sen Anlat Karadeniz dizisi bir başladı bütün reyting listelerini birbirine kattı. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölüm izle seçenekleri de aratılmaya başlandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ATV canlı olarak izlemek mümkün. Dizi severlerin her hafta diziyi merakla takip ettiği bir gerçek. Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. ATV canlı ekranı da detayda...

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle seçenekleri aratılmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz bu hafta 4. bölümüyle ATV ekranlarında yayınlandı. Diziyi seven herkes Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle seçeneklerini aratrıyor. Nefes'in kaçış serüveni Vedat'ın onları tekrar yakalamasıyla son buldu.

Tahir tekrar Nefes ve Yiğit'i kurtarabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölümde Tahir Nefes'i tekrar kurtarmak için gidiyor. Nefes kendini öldürecekken Tahir gleiyor. Yeniden kaçış serüvenine başlayacaklar mı bundan sonra ne olacak?

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izlemek için tıklayınız.

Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm ATV canlı izlemek için tıklayınız.  Aşağıdaki ekrandan da canlı olarak diziyi izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 4. BÖLÜM NE OLDU?
Nefes, Tahir'in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes'i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır.

Vedat'ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa'nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya'ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır. Çünkü hem Tahir'in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir'in kanatmayı başardığı kalbini. Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes'ten hem Mercan'dan çıkartır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan'a kadar götürmeye karar verir. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan'a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.

Sen Anlat Karadeniz dizisi bir başladı bütün reyting listelerini birbirine kattı. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölüm izle seçenekleri de aratılmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz dizisi ATV canlı olarak izlemek mümkün. Dizi severlerin her hafta diziyi merakla takip ettiği bir gerçek. Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. ATV canlı ekranı da detayda...