Abone Ol

Selin Ciğerci Melisa Emirbayer'e zorla video mu çektirdi? Seren Serengil..

Selin Ciğerci'nin arabasından açıklama yapan Melisa Emirbayer "Seren Serengil tarafından oyuna getirildim" dedi. Serengil ise Melisa ile olan ses kayıtlarını ve mesajları paylaştı.

Selin Ciğerci Melisa Emirbayer'e zorla video mu çektirdi? Seren Serengil..

Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra ile anılan Survivor eski yarışmacısı Melisa Emirbayer, hakkında çıkan iddiaları sosyal medya sayfasından açıklamaya yaparak yalanladı.

Seren Serengil’in Selin Ciğerci hakkında kocası tarafından Melisa Emirbayer ile aldatıldığı için Emirbayer’e şiddet uyguladığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İddiaya göre; yüzüne kezzap atmakla tehdit etmişti!

İddiaya göre Selin Ciğerci, eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer’i kocası Gökhan Çıra ile ilişkisi olduğu için yüzüne kezzap atmakla tehdit etmiş ve Emirbayer’e bıçak çekmişti.

Bu iddiaların doğru olmadığını belirten Selin Ciğerci ise gün boyunca üzüntüsünü Instagram hesabından dile getirmişti.

Melisa Emirbayer kandırıldığını söyledi

Selin Ciğerci Melisa Emirbayer'e zorla video mu çektirdi? Seren Serengil.. - Resim: 1

Olayın kendi kariyerini tehlikeye atmak için çıkarıldığını belirten fenomen iş insanı, kendisine iftira atıldığını kanıtlamak için Melisa Emirbayer ile arabasında video çekti.

Reyting almak için ortaya böyle bir iddia atıldığını doğrulayan Melisa Emirbayer, kandırıldığını söyledi. Selin Ciğerci, Emirbayer’in konuştuğu anları anbean kameraya kaydetti.

Seren Serengil yazışmaları paylaştı

Selin Ciğerci Melisa Emirbayer'e zorla video mu çektirdi? Seren Serengil.. - Resim: 2

Öte yandan tüm bunlar yaşanırken Seren Serengil ise sabah Emirbayer’in kendisine “savcılığa gideceği” yönünde bir mesaj attığını ancak sonrasında kendisini engellediğini dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Serengil, Emirbayer’in Ciğerci’nin yanında olduğunu belirterek onun için endişelendiğini söyledi.

Selin Ciğerci Melisa Emirbayer'e zorla video mu çektirdi? Seren Serengil.. - Resim: 3

Selin Ciğerci’nin arabada Emirbayer ile çektiği videonun ise inandırıcı olmadığını belirten Serengil, durumu polise bildirdiğini kaydetti.

Seren Serengil'in mesajları paylaşmasının ardından taraflardan bir açıklama gelmedi.

Maruz kaldığım tehditler vb. her şey doğrudur' demişti..

Öte yandan Melisa Emirbayer, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası Instagram hesabından; "Seren Serengil'in dediği her şey doğrudur. Maruz kaldığım tehditler vb. her şey doğrudur. Aslı olmayan üstüme atılan iftiralar için savcılığa başvuruda bulunuldu. Buradan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum." demişti.

Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'in sosyal medyada bazı fotoğraflarını beğenmesi iddiaları güçlendirirken söylentilerin ardından ünlü sunucuyu takipten çıkması ve beğenilerini çekmesi dikkatlerden kaçmadı.