Abone Ol

Selen Görgüzel, Aleyna Tilki ve annesi için açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin sosyal medya üzerinden yaptığı sert açıklamalara, televizyon sunucusu Selen Görgüzel'den sert tepki geldi. Aleyna Tilki'nin şarkı söylemeyi özlediğini belirtip, sahnelerinin iptal edildiğini ve bazı yerlerden banlandığını ifade ettiği paylaşımına Görgüzel, özellikle Aleyna'nın annesini hedef alan sert sözlerle cevap verdi.

Selen Görgüzel, Aleyna Tilki ve annesi için açtı ağzını yumdu gözünü

Görgüzel, "Aleyna'ya üzülüyorum. Ben Aleyna'nın yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Ama biraz çocukluğunun getirdiği tecrübesizlikle hırçınlaşıyor. Onu sahiplenecek aile, anne, kardeş arkasında durmadığı için sektörel anlamda yalnız kalıyor. Aleyna ses olarak çok kuvvetli, çok da potansiyel. Hepimiz Aleyna'ya sahip çıkmalıyız. Ben annesine kızıyorum. Annesi yanında duracakken kardeşi albüm çıkarıyor, annesi albüm çıkarıyor" şeklinde sert ifadelerle Aleyna Tilki'nin annesini eleştirdi.

Selen Görgüzel'in bu sözleri, Aleyna Tilki'nin özel hayatına dair tartışmaları daha da körükleyerek gündemde daha fazla yer bulmasına neden oldu. Aleyna Tilki'nin ve ailesinin bu açıklamalara nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.