Abone Ol

Seks Ticareti Kurbanlarının Tutulduğu İki Cennet Ada Satılıyor

Karayiplerdeki seks ticareti kurbanlarının kötü anıları gizli olduğu iki ada satılıyor...

Seks Ticareti Kurbanlarının Tutulduğu İki Cennet Ada Satılıyor

İlk bakışta Karayip denizinin berrak mavi sularının ortasında yer alan birer doğa harikası gibi görünüyor her ikisi de. Ama gerçek hiç de öyle değil. Uzaktan nefes kesici güzellikte bir görünüm sergileyen bu iki ada, henüz çocuk yaştaki kurbanların, hayatlarının en kötü deneyimine şahitlik etti. Yani bu iki adanın her yanı bu kurbanların kâbus gibi anılarıyla dolu.
Haberin Devamı

İKİ ADA DA SATIŞA ÇIKTI
Çünkü her ikisi de dünyanın en korkunç seks ticareti suçlusu olarak nitelendirilen ve 2019 yılında tutuklu bulunduğu hücrede intihar eden Jeffrey Epstein'e aitti bir zamanlar. Bir tanesi halk arasında "pedofili adası" olarak anılan bu iki ada satışa çıkarıldı. Kimin almak isteyeceği henüz bilinmese de bir zamanlar korkunç olayların yaşandığı bu iki ada için istenen fiyat ise 125 milyon dolar.

2019'DAN BERİ FBI AJANLARI VE EMNİYET GÜÇLERİNDEN BAŞKA KİMSE ADIM ATMADI
Topraklarında Epstein'in lüks mülklerini barındıran bu iki ada ABD Virgin Adaları arasında bulunuyor. Birinin adı Little St. James (Küçük St. James) diğerinin adı da Great St. James (Büyük St. James). Her iki adaya da Epstein'in cezaevinde öldüğü 2019 yılından bu yana fuhuş ticareti ile ilgili araştırma yapan FBI ajanları ve emniyet görevlileri dışında kimse ayak basmadı.