Abone Ol

Sedat Peker'den akademisyenlere: Akan kanlarınızla duş alacağız!

Sedat Peker, güneydoğu illerindeki ablukanın bitmesini talep eden 1100’ün üzerindeki akademisyeni tehdit ederek, “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” dedi.

Sedat Peker: Akan kanlarınızla duş alacağız!

Kendisine ait internet sitesi sedatpeker.com’da “Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizin için çalacak” başlıklı bir duyuru yayınlayan Peker, 1100 akademisyenin imzaladığı bildiriyi anlamak için çok uğraştığını, ancak anlayamadığını belirtti.

Peker, şöyle devam etti: “Bu sözde aydınlara ve akademisyenlere şunu özellikle söylemek istiyorum: Siz yatın kalkın bildirgenizde kötülediğiniz bu DEVLET’in POLİSİNE ve ASKERİNE dua edin. Sizler tüm dünyada yaptığınız algı operasyonlarınızla aşık olduğunuz teröristlerde ellerinde ki silahlarıyla MÜSLÜMAN TÜRK’ün KUTSAL DEVLETİ’ni eğer ki işlemez hale getirmeyi başarabilirse o zaman sizler için eyvah ki ne eyvah (Bu dediğime lütfen inanın çünkü çanlar o zaman sizin için çalacak.)!!!”

Devletin ‘işleyemez’ hale geldiği zamanda ‘vatan evlatları’ olarak nitelediği insanların “Öncelikli olarak dağlarda terörist aramayacağını” söyleyen Peker, “İmza attığınız bildiriyi önlerine alacak, gerçek tehlikeli olanlar sizlersiniz diyerek lüks yerlerdeki işyerlerinize gelecekler (Ancak rahat olun sizleri çocuklarınızın ve eşlerinizin yanında öldürmeyeceklerdir). İntikamlarını dahi MÜSLÜMAN TÜRK’e yakışır bir şekilde alacak ancak sizlerin kanlarıyla duş yapmayıda unutmayacaklardır” ifadelerini kullandı.

1100 akademisyene kendi can sağlıkları için devleti batırmaya uğraşmamalarını öneren Peker, bildiride yer alan isimlerin vatanı‘işlemez hale’ getirmeleri durumunda ‘vatanın evlatları’ndan asla merhamet görmeyeceğini aktaran Peker, sözlerini şöyle bitirdi: “Tekrardan söylüyorum; OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ VE AKAN KANLARINIZLA DUŞ ALACAĞIZ!!!”