Abone Ol

Sahte gıda dedektifinin makyajı döküldü: Hedefinde bakın ne var...

Sosyal medyada kendisine “Gıda Dedektifi” diyen Musa Özsoy’un gerçek yüzü ortaya çıkmaya devam ediyor. Sponsorluk aldığını itiraf eden Özsoy, şimdi de kancayı alkol firmalarına taktı... MÜSİAD'ın davetlisi olarak geldiği Türkiye'de gözaltına alınan Özsoy, konser ve organizasyonları hedef aldı.

Sahte gıda dedektifinin makyajı döküldü: Hedefinde bakın ne var...

Sosyal medyada “Gıda Dedektifi” olan Musa Özsoy başlarda yalnızca ürün incelemesi yaptığı bağımsız hesabından daha sonra iş birlikleri yapmaya ve ücretli incelemeler yayınlamaya başladı.

 

 Özsoy’un 8 Ağustos 2023’te Dardanel markasından aldığı “Dardanel Zeytinyağlı Ton Balığı” sponsorlu içerik incelemesi Odatv’nin dikkatini çekti.


Ürün incelemesinde herhangi bir olumsuz ifade yer almazken paketleme süreci hakkında bilgi verilmedi. Akıllara 2021 yılında sosyal medyada oldukça konuşulan Dardanel zeytinyağlı ton balığının hijyenden oldukça uzak paketleme süreci akıllara geldi.

Önce eleştiriyor, sonra sponsor alıyor... Gıda Dedektifi'nin oyununu Odatv bozuyor
Özsoy, bu haberin ardından Odatv'yi hedef aldı. Vatandaşlardan gelen tepkiler ve ısrarlı sorular üzerine üstü kapalı açıklama yapan dedektif, sponsorluk aldığını ise şu ifadelerle kabul etti:


"Üretimim temiz diyen, Tarafsız inceleme isteyen, İçeriğimi her yanıyla inceleyip yayınlayabilirsiniz diyecek kadar ürününe güvenen onlarca marka ürünü bugüne kadar özel inceleme kapsamında inceledik, size de Sponsorlu İçerik diye beyan ettik. Algılara kapılmayın."